Νοβίτσκι: «Θα παίξω και του χρόνου» (vids)

Νοβίτσκι: «Θα παίξω και του χρόνου» (vids)

Gazzetta team
Νοβίτσκι: «Θα παίξω και του χρόνου» (vids)

bet365

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι ξεκαθάρισε ότι θα αγωνιστεί στους Ντάλας Μάβερικς τη νέα σεζόν, συμπληρώνοντας 20 χρόνια στην ίδια ομάδα και ισοφαρίζοντας την επίδοση του Κόμπι Μπράιαντ!

Ο μεγάλος Γερμανός γίνεται 39 ετών τον Ιούνιο. Φιγουράρει στην έκτη θέση της λίστας των κορυφαίων σκόρερ της λίγκας με 30.260 πόντους ενώ είναι μόλις ο έκτος NBAer που ξεπέρασε το φράγμα των 30.000 πόντων στην επαγγελματική καριέρα του μετά τους Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ (38.387), Καρλ Μαλόουν (36.928), Κόμπι Μπράιαντ (33.643), Μάικλ Τζόρνταν (32.292) και Ουίλτ Τσάμπερλεϊν (31.419)!

Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε ο Earl Sneed του Mavs.com, ο Νοβίτσκι θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν, παρά το εφετινό 33-49 των Μάβερικς που κατατάσσει τους Τεξανούς στην 11η θέση της Δυτικής Περιφέρειας. Έτσι θα συμπληρώσει 20 χρόνια στο ΝΒΑ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Κόμπι Μπράιαντ με τα χρόνια παρουσίας σε μια ομάδα! «Το σώμα μου θα μου πει ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσω. Του χρόνου θα παίξω όσο πιο δυνατά μπορώ! Στο τέλος της ημέρας, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου με τη φανέλα άλλης ομάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντιρκ!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

 

NBA Τελευταία Νέα