Σφαιρόπουλος: «Εσωτερικό θέμα τι συνέβη με τον Αθηναίου»

Σφαιρόπουλος: «Εσωτερικό θέμα τι συνέβη με τον Αθηναίου»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χαρακτήρισε δίκαιη την πρωτιά του Ολυμπιακού και δε θέλησε να αναφερθεί στην «υποχρεωτική άδεια» στον Γιάννη Αθηναίου.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Κύμης όπως αναμενόταν κατακτώντας το πλεονέκτημα της έδρας στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ανέφερε, «πετύχαμε τον στόχο μαας που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως η πρώτη θέση είναι δίκαιη για μας. Σε σχέση με πέρυσι που επίσης είχαμε πλεονέκτημα έδρας, θεωρώ πως φέτος το κάναμε ακόμη πιο εύκολα. Και στην Ελλάδα και στην Euroleague έχουμε πλεονέκτημα έδρας που σημαίνει πως οι στόχοι μας περνούν από το ΣΕΦ. Πλάον θα έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με την Αναντολού Εφές, αλλά μόνο με το πρώτο ματς. Δεν κοιτάζουμε το δεύτερο. Θέλουμε απλά να βάλουμε στις προπόνησεις τους Πρίντεζη και Μπιρτς. Καλό Πάσχα σε όλους».

Σε ό,τι αφορά την τιμωρία του Γιάννη Αθηναίου... «ο Αθηναίου βρίσκετμαι σε υποχρεωτική άδεια και δεν συμμετέχει στις υποχρέωσεις. Το τι συνέβη είναι εσωτερικό μας θέμα και δε θα βγει προς τα έξω. Πρέπει όλοι να καταλάβουν το ρόλο τους. Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από παίκτες, ονόματα, προπονητές».

Ο Δημήτρης Αγραβλανης ήταν λακωνικός λέγοντας πως, «πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο να βγούμε πρώτοι στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου και από αύριο σκεφτόμαστε τα παιχνίδια με την Εφές. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους.».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα