Θάντερ - Νάγκετς: 105-111
Βέβαια ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν εκείνος που φρόντισε να «χαλάσει» τη γιορτή που είχε στηθεί για τον Ουέστμπρουκ, αφού άγγιξε το δικό του... triple double οδηγώντας τους Νάγκετς στη νίκη.
Συγκεκριμένα πέτυχε 29 πόντους έχοντας 9/14 δίποντα, 11/14 βολές, 16 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 5 τάπες, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.
Ο Τζαμάλ Μάρεϊ είχε 27 πόντους με 10/17 εντός παιδιάς, ενώ ο Μαλίκ Μπίσλεϊ τελείωσε το ματς με 17 πόντους.
Για λογαριασμό των Θάντερ, ο Ουέστμπρουκ έμεινε στους 5 πόντους με 2/10 σουτ, με τους Γκίμπσον και Γκραντ να είναι οι πρώτοι σκόρερ σημειώνοντας από 13 πόντους ο καθένας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.


