«Υπόκλιση» του ΛεΜπρόν στον Ουέστμπρουκ! (vid)

Gazzetta team
«Υπόκλιση» του ΛεΜπρόν στον Ουέστμπρουκ! (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς «έβγαλε» το καπέλο στον Ράσελ Ουστμπρουκ για το φοβερό ρεκόρ με τα 42 triple double μέσα σε μια σεζόν, λέγοντας πως τον σέβεται απόλυτα.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ κάνει μυθική σεζόν στο NBA και το... κερασάκι στην τούρτα ήταν το χθεσινό ρεκόρ του με τα 42 triple double!

Το συγκεκριμένο επίτευγμα δεν άφησε ασυγκίνητο τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος... υποκλίθηκε στον πυραυλοκίνητο γκαρντ της Οκλαχόμα, τονίζοντας πως έχει κερδίσει τον σεβασμό του.

«Θέλω να μιλήσω για την ιστορική σεζόν του Ουέστμπρουκ. Έσπασε το ρεκόρ των triple double σε μία σεζόν, που άνηκε στον "Big O", έναν από τους αγαπημένους μου παίκτες, ένα από τα είδωλά μου. Είναι πράγματα που ποτέ δεν πίστευες ότι θα δεις ή ότι θα καταρριφθούν. Όμως, ο Ράσελ πάντα λέει "γιατί όχι;". Γιατί όχι εκείνος; Γιατί όχι εμείς; Γιατί όχι όλοι μας; Είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ζούμε όλοι», ανέφερε ο «Βασιλιάς»

«Βλέποντας τον Ρας να σπάει αυτό το ρεκόρ ως φίλος, αντίπαλος και φαν του παιχνιδιού είμαι χαρούμενος και περήφανος για εσένα αδελφέ. Είναι όμορφο να βλέπεις να γράφεται ιστορία. Ο τρόπος που το κάνεις είναι εξαιρετικό. Πρέπει να πω ότι σε σέβομαι. Εσένα και όσα κάνεις. Αγαπάω την οικογένειά σου, όλους. Αγάπη και σεβασμός από τους ανθρώπους μου και την οικογένειά μου για εσάς, είναι κάτι απίστευτο αυτό. Όπως είπα, είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να το δω. Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις αδελφέ. Σε σέβομαι», τόνισε ο ηγέτης των Καβαλίερς με ένα video του στο «Uninterrupted».

 

NBA Τελευταία Νέα