Μανωλόπουλος: «Να δούμε τους "αιώνιους" στο Final 4»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Να δούμε τους "αιώνιους" στο Final 4»

bet365

ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ευχήθηκε στους δύο «αιώνιους» να βρεθούν στο Final 4 της Euroleague, ενώ μίλησε για το παιχνίδι των Τρικάλων κόντρα στην Δόξα Λευκάδας (8/4, 17:00).

Τα Τρίκαλα φιλοξενούν την Δόξα Λευκάδας για την 25η αγωνιστική της Basket League και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι η 10η νίκη μέσα στη σεζόν, ενώ στάθηκε και στην παρουσία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Euroleague.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Να κάνουμε ρεκόρ νικών

Γεια σας φίλοι μου,

Θα αρχίσω το blog μου με την ήττα που κάναμε στον Παναθηναϊκό. Ένα παιχνίδι που δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Μια ομάδα από τις κορυφαίες στην Ευρώπη σίγουρα η πιο φορμαρισμένη μπήκε σοβαρά πήρε διαφορά από την αρχή και την κράτησε μέχρι τέλους.

Το σημαντικό και εκεί πρέπει να σταθούμε είναι ότι και οι 2 ομάδες μας συνεχίζουν στην Euroleague και πηγαίνουν στα play-offs με πλεονέκτημα έδρας κάτι που έχει να γίνει χρόνια και ευχή όλων μας είναι να δούμε και τις 2 ομάδες μας στο Final-4.

Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα εμείς έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα σημαντικό ρεκόρ, να φτάσουμε τις 10 νίκες αριθμό ρεκόρ για την ομάδα των Τρικάλων. Από την στιγμή που ο βασικός στόχος έχει επιτευχθεί προσπαθούμε να βρούμε ομαδικά και ατομικά κίνητρα για να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Στόχοι υπάρχουν ακόμα για την ομάδα πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και τρόπο σκέψης. Είναι υποχρέωσή μας να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό τελείωμα της χρονιάς με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σωτήρης»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα