Πίστονς - Ράπτορς: 102-105

Φώτης Καρακούσης
Πίστονς - Ράπτορς: 102-105

bet365

Μεγάλο παιχνίδι στο Ντιτρόιτ με τους Ράπτορς να παίρνουν μεγάλη νίκη επικρατώντας των Πίστονς με 105-102. Ένα αποτέλεσμα που καταδικάζει τα... Πιστόνια, ενώ δίνει ελπίδες ακόμα και για την 2η θέση της Ανατολής στους... Δεινόσαυρους.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Με το πρωτάθλημα να φτάνει στο τέλος του ως προς την κανονική του διάρκεια, είναι λογικό κάθε ματς να είναι πιο σημαντικό από το άλλο, καθώς παίζονται τόσο οι θέσεις που οδηγούν στα playoffs, όσο και αυτές που δίνουν τα πλεονεκτήματα έδρας. Ένα από τα ματς που έκρινε σε μεγάλο βαθμό και τα δύο διεξήχθη στο Ντιτρόιτ, με τους Πίστονς να υποδέχονται τους Ράπτορς. Μια αναμέτρηση σημαντική και για τους δύο, με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν τη νίκη επικρατώντας με 105-102. Μια εξαιρετικά σημαντική νίκη που τους φτάνει στο 48-31 και πλέον κοιτάζουν ακόμα και την δεύτερη θέση στην Ανατολή. Από την άλλη οι γηπεδούχοι με την ήττα αυτή μόνο με θαύμα θα μπορέσουν να προλάβουν την είσοδό τους στην οκτάδα.

Ο αγώνας πάντως ήταν ένα ντέρμπι όπως άλλωστε αναμενόταν με τη νίκη να κρίνεται στο τελευταίο λεπτό. Οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί ως το 100-100 και δεν ήταν λίγοι όσοι περίμεναν παράταση, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με 3 πόντους του Βαλαντσιούνας και 2 του ΝτεΡόζαν κατάφεραν να πάρουν την σπουδαία για την συνέχεια νίκη. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο ΝτεΡόζαν όχι απλά δεν ήταν πρώτος σκόρερ, αλλά μόλις τέταρτος για την ομάδα του με 12 πόντους, κάτι που σίγουρα δεν συναντάς και τόσο συχνά. Πρώτος ήταν ο Λόουρι με 27, ο Βαλαντσιούνας ακολούθησε με 19, ενώ ο Τζόσεφ είχε 15.

Για τους ηττημένους που όπως αναφέραμε δύσκολα θα προλάβουν το τρένο των playoffs, ο Σμιθ είχε 16, ο Μόρις 15, ενλω ο Ντράμοντ έμεινε στα ρηχά πετυχαίνοντας μόλις 11.

 

NBA Τελευταία Νέα