Δύσκολα στο EuroBasket ο Ρέγιες!

Δύσκολα στο EuroBasket ο Ρέγιες!

Δύσκολα στο EuroBasket ο Ρέγιες!

bet365

Ο Φελίπε Ρέγιες έχει κατακτήσει δέκα μετάλλια με την εθνική Ισπανίας ωστόσο εξήγησε τους λόγους που πιθανότατα δεν θα ενισχύσει τη «φούρια ρόχα» στο EuroBasket 2017.

O αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης ανήκει στη χρυσή γενιά των «80άρηδων» του ισπανικού μπάσκετ μαζί με τους Πάου Γκασόλ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο που συνεχίζουν ενώ έχει συνδυάσει την παρουσία του στην εθνική Ισπανίας με τις κορυφαίες στιγμές της «φούρια ρόχα»!

Για την ακρίβεια, στο πλούσιο βιογραφικό του Ρέγιες ξεχωρίζουν τα 10 μετάλλια με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του! Χρυσό σε Μουντομπάσκετ (2006), δυο ασημένια (2008, 2012) κι ένα χάλκινο (2016) σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τρία χρυσά (2009, '11, '15), δυο ασημένια (2003, '07) κι ένα χάλκινο (2001) σε EuroBasket είναι ο απολογισμός του 37άχρονου φόργουορντ ο οποίος εξήγησε τον λόγο που ενδεχομένως θα αποσυρθεί από την εθνική ομάδα.

Τοπικό ντέρμπι στη Ρώμη και ημιτελικός του Κόπα Ιτάλια! Θα γίνει η Ρόμα αφεντικό της "αιώνιας" πόλης (21+);

«Θα εξαρτηθεί από το πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ισπανία. Είναι ξεκάθαρο ότι αν τελικά υπογράψω νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης (σ.σ. αναμένεται να ανανεώσει για άλλα δυο χρόνια), τότε πρέπει να δώσει προτεραιότητα στην ομάδα που μου έχει προσφέρει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτή την ηλικία πρέπει να σκέφτεσαι περισσότερο το σώμα του από οτιδήποτε άλλο. Πλέον έχω δυο παιδιά και μπορώ να πω ότι πέρσι μου έλειψε πολύ η κόρη μου» ανέφερε σχετικά ο Φελίπε.

 

Τελευταία Νέα