Καβαλίερς - Μάτζικ: 122-102

Φώτης Καρακούσης
Καβαλίερς - Μάτζικ: 122-102

bet365

Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να πετυχαίνει ακόμα ένα triple double οι Καβαλίερς επικράτησαν των Μάτζικ με 122-102 και συνεχίζουν την... μάχη με τους Σέλτικς για την πρωτιά της Ανατολής έχοντας και οι δύο 50-27 ρεκόρ.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Με μία εικοσάρα φιλοδώρησαν τους Μάτζικ οι Καβαλίερς σε ένα ματς στο οποίο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κατάφερε να πετύχει το 12ο φετινό του triple double. Οι... ιππότες επικράτησαν με 122-102 των... μάγων και έφτασαν το 50-27, όσο έχουν δηλαδή και οι Σέλτικς με την... μάχη για την πρωτιά στην Ανατολή να είναι μεγάλη και έτσι όπως όλα δείχνουν θα κριθεί στο τέλος. Σήμερα πάντως η παρέα του Τζέιμς έκανε περίπατο απέναντι στην ομάδα του Ορλάντο που δεν είχε το παραμικρό κίνητρο, όχι δηλαδή πως αν είχε θα μπορούσε να κοντράρει τους γηπεδούχους.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Λαβ με 28 πόντους και τον ακολούθησε ο Ίρβινγκ με 24. Και όμως τους δύο παραπάνω δεν ακολούθησε ο Τζέιμς αλλά ο Σμιθ που είχε 19, με τον απόλυτο ηγέτη των Καβαλίερς να έχει 18 και με τα 11 ριμπάουντ και τις 11 ασίστ να πετυχαίνει ένα ακόμα triple double σε μια μέρα περίεργη γι' αυτόν γιατί δύσκολα θα τον δούμε να είναι τέταρτος σκόρερ της ομάδας του. Για τους ηττημένους ο Φουρνιέ ξεχώρισε με 21, ενώ ο Χεζόνια είχε 13.

 

NBA Τελευταία Νέα