Πρίφτης: «Είναι δύσκολο αυτό το… πήγαινε έλα»

Πρίφτης: «Είναι δύσκολο αυτό το… πήγαινε έλα»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στα κενά διαστήματα που είχε η ομάδα του στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών αλλά και στην αυριανή(2/4) άφιξη του Ζερμέιν Τέιλορ στη Θεσσαλονίκη.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Η Πάτρα ήταν δύσκολος αντίπαλος γιατί είχε το κίνητρο της επιβίωσης. Εμείς αυτήν την περίοδο έχουμε τη δυνατότητα της ξεκούρασης αλλά και της δουλειάς. Είχαμε καλά αλλά και κενά διαστήματα, γι’ αυτό το σκορ είχε αυτήν την διακύμανση. Πλέον συγκεντρωνόμαστε στα επόμενα δύο παιχνίδια με σκοπό να πλασαριστούμε στην τετράδα και να έχουμε το πλεονέκτημα στα πλέι οφ», είπε.

Σε ερώτηση σχετική με την απόκτηση του Τέιλορ, απάντησε: «Δεν περιμένω κάποιος να μας σώσει, αλλά να μας βοηθήσει λίγο. Η ομάδα είναι αυτή που είναι. Αν δείξει ότι μπορεί να μας βοηθήσει, θα του δοθεί ο χώρος. Θα δούμε σε τι κατάσταση θα έρθει, τα συστατικά του. Είναι μια δυσκολία γιατί αυτό το πήγαινε έλα δεν είναι εύκολο για μένα και για τους παίκτες γιατί ξεκινάς από την αρχή κάτι καινούργιο. Έχουμε την εμπειρία, θα το κάνουμε αναγκαστικά για μια ακόμη φορά».

Ρωτήθηκε για την απόδοση του Τζάστιν Τζάκσον του οποίου η απόδοση ήταν πολύ καλή και αντιστρόφως ανάλογη με αυτή των προηγούμενων αγώνων: «Κυρίως έχει να κάνει με τον εαυτό του και με αυτό της εμπειρίας και της νοοτροπίας. Προσπαθούμε να δουλέψουμε στο μυαλό του, στον τρόπο που προσεγγίζει το κάθε παιχνίδι. Είναι θέμα συγκέντρωσης αλλά και του επιπέδου του αντιπάλου. Κυρίως όμως έχει να κάνει με τον ίδιο. Σήμερα ήταν πολύ καλός», απάντησε.

«Θέλουμε την τέταρτη θέση»

Τους παίκτες του Άρη εκπροσώπησε ο Βασίλης Καββαδάς ο οποίος σημείωσε: «Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, να έχουμε συγκέντρωση και ενέργεια και να κερδίσουμε. Θέλουμε την 4η θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και τώρα έχουμε τον αγώνα στο Λαύριο, να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι και μετά να δούμε τον αγώνα με την ΑΕΚ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα