Ακόμα ένας ισπανικός... εμφύλιος στο Eurocup! (vid)

Gazzetta team
Ακόμα ένας ισπανικός... εμφύλιος στο Eurocup! (vid)
Η ισπανική ομάδα που θα κατακτήσει το Eurocup και θα πάει στην Euroleague της επόμενης σεζόν θα γίνει γνωστή στις 05/04, αφού η Μάλαγα νίκησε την Βαλένθια με 79-71 και ισοφάρισε τη σειρά.

Η Ουνικάχα Μάλαγα επικράτησε με 79-71 της Βαλένθια, με αποτέλεσμα ο φετινός τροπαιούχος του Eurocup, αλλά και η θέση για την Euroleague της επόμενης σεζόν, θα αποφασιστούν στον τρίτο τελικό.

Για τους νικητές κορυφαίοι ήταν οι Τζαμάρ Σμιθ με 20 πόντους και Άλεν Όμιτς με double double (12 πόντους και 10 ριμπάουντ), ενώ για τους φιλοξενούμενους καλύτερος ήταν ο Βίβες με 14.

Η Έβερτον έχει να κερδίσει τη Λίβερπουλ από το 2010! Θα σπάσει το αρνητικό σερί αυτή τη φορά στην έδρα της;


Η Μάλαγα ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι παίρνοντας προβάδισμα 10 πόντων και κατάφερε να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας, πηγαίνοντας στο ημίχρονο με το σκορ να είναι 43-34.

Οι «νυχτερίδες» προσπάθησαν να αντιδράσουν στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου (43-40), όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο στο 64-51. Τελικά οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν άψογα την υπέρ τους διαφορά και πήραν την πολύτιμη νίκη με 79-71.

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 43-34, 64-51, 79-71

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.