Μαυροειδής: «Ν' ανέβει η ψυχολογία μας ενόψει playoffs»

Μαυροειδής: «Ν' ανέβει η ψυχολογία μας ενόψει playoffs»

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής γράφει για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που κρίθηκε στη δεύτερη παράταση και για την προσεχή αναμέτρηση με τη Δόξα στη Λευκάδα (1/4, 17:00).

Ο ψηλός της ΑΕΚ γράφει στο esake.gr:

«Το παραμικρό περιθώριο

Καλησπέρα σας,

Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, το οποίο κρίθηκε σε δύο παρατάσεις. Αξίζαμε τη νίκη και το δείξαμε μέσα στο παρκέ, όπου δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμπαράσταση του.

Έχουμε αφήσει πίσω το συγκεκριμένο ματς και πλέον κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο μας, την Δόξα Λευκάδας. Μία ομάδα που παλεύει ως το τέλος τους περισσότερους εντός έδρας της αγώνες. Έχει ποιότητα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την υποτιμήσουμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί από την έναρξη του αγώνα, μπούμε δυνατά στο ματς και να μην αφήσουμε το παραμικρό περιθώριο στον αντίπαλό μας να μας κάνει τη ζημιά.

Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα για να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες που έχει δει ο κόουτς στους τελευταίους αγώνες. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες για να ανεβάσουμε κι άλλο την ψυχολογία μας ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών και των playoffs».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα