Γκρίζλις - Πέισερς: 110-97

Gazzetta team
Γκρίζλις - Πέισερς: 110-97

bet365

Μια ακόμα νίκη για τους Γκρίζλις με τις... αρκούδες να επικρατούν των Πέισερς με 110-97, να φτάνουν στο 41-34 και να βάζουν δύσκολα στους αντιπάλους τους ρχίνοντάς τους στο 37-38.

Από τη μία οι Γκριζλις «αγκάλιασαν» την postseason του ΝΒΑ αφού πάτησαν γερά στην 7η θέση της Δύσης. Από την άλλη, οι Πέισερς ετοιμάζονται να κάνουν... χαρακίρι αφού ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί όντας στην 8η θέση της Ανατολής!

Με 2 ήττες στα τελευταία 3 ματς ο Ολυμπιακός έχει χάσει επαφή με την κορυφή. Θα επιστρέψει στις νίκες με την Εφές εκτός;

Αν μη τι άλλο τα εναπομείναντα ματς αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον όσον αφορά τις ομάδες που θα κόψουν -τελικά- το νήμα των playoffs.

Ο Μάικ Κόνλεϊ ήταν εκείνος που έβαλε την υπογραφή του στο ματς έχοντας 36 πόντους με 6/9 δίποντα, 7/12 τρίποντα, 3/3 βολές, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα και 3 ριμπάουντ. Ο γερόλυκος Βινς Κάρτερ πρόσθεσε άλλους 21 πόντους με 4/6 τρίποντα, όπερ και σημαίνει ότι οι δυο τους είχαν 11/18 τρίποντα και οι υπόλοιποι παίκτες των Γκρίζλις... 1/14!

Για τους Πέισερς, δεν έφτασε η απόδοση του Πολ Τζορτζ, ο οποίος είχε 22 πόντους, ενώ άλλους 18 πόντους πρόσθεσε ο Άαρον Μπρουκς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα