«Μέσα» ο Κλάντον, τελειώνει του Σάιμπερτ

«Μέσα» ο Κλάντον, τελειώνει του Σάιμπερτ
Παρόντος του Κιθ Κλάντον πραγματοποιήθηκε η σημερινή (29/03) προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενόψει Ολυμπιακού. Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Τζόρνταν Σάιμπερτ, καθώς θα ταξιδέψει για τις ΗΠΑ, ώστε να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του.

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Κιθ Κλάντον, ενόψει Ολυμπιακού (02/04, 17:00).

Ο Αμερικανός σέντερ είχε μείνει προληπτικά εκτός την Τρίτη (28/03), ωστόσο συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, ενόψει του ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός.

Από την άλλη, ο Τζόρνταν Σάιμπερτ θα αναχωρήσει το Σάββατο (01/04) για την Αμερική, όπου και θα ολοκληρώσει το στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο γκαρντ του «Δικεφάλου του Βορρά» κατέθεσε το αίτημα του να ταξιδέψει για τις ΗΠΑ και η ομάδα το έκανε δεκτό. Η προσπάθεια επανόδου του Σάιμπερτ μέχρι και τα playoffs της Basket League φαντάζει δύσκολη, 'οπερ και σημαίνει πως αναμένεται - εκτός απροόπτου - να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, μιας και το συμβόλαιό του ήταν μονοετές.

Αύριο (30/03) η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου θα ξεκινήσει από νωρίς το πρόγραμμά της με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και προπόνηση (12:00) τακτικής.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα