Αγραβάνης: «Το κίνητρο της Εφές, μας δίνει κίνητρο»!

Αγραβάνης: «Το κίνητρο της Εφές, μας δίνει κίνητρο»!
Ο Δημήτρης Αγραβάνης τόνισε πως ο Ολυμπιακός παίρνει κίνητρο από το... κίνητρο που έχει η Εφές, για να εδραιωθεί όσο πιο ψηλά γίνεται στα playoffs. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Τουρκία, καθώς αύριο (30/03, 20:00) θα αναμετρηθεί με την Εφές, για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Euroleague.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» παίρνουν... δύναμη από το κίνητρο της τούρκικης ομάδας και πως όλοι θα παλέψουν για να καλύψουν το κενό του Λοτζέσκι.

Μπάμπεργκ - Νταρουσάφακα με επιστροφή, αν ο Γουοναμέικερ σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους.

«Το ματς θα είναι δύσκολο και θέλουμε να νικήσουμε. Μόνο και μόνο το τεράστιο κίνητρο της Εφές, μας δίνει και εμάς κίνητρο. Θέλουμε να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και ας μην έχει τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για εμάς το ματς. Έχουμε την ποιότητα και την ποσότητα να καλύψουμε το κενό του Ματ. Έχουμε τον Ιωάννη στη θέση “3” ο οποίος είναι εξίσου πολύ καλός σε αυτή τη θέση και όλοι θα παλέψουμε για να καλύψουμε το κενό του Ματ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.