Δίδαξε τα μυστικά του μπάσκετ σε ανήλικους κρατούμενους ο Αλβέρτης (pics)

Δίδαξε τα μυστικά του μπάσκετ σε ανήλικους κρατούμενους ο Αλβέρτης (pics)

Δίδαξε τα μυστικά του μπάσκετ σε ανήλικους κρατούμενους ο Αλβέρτης (pics)
Ο Παναθηναϊκός στηρίζει το πρόγραμμα «Οne Team» της EuroLeague για ακόμα μία χρονιά κι ο Φραγκίσκος Αλβέτης επισκέφτηκε το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου.

Τα χαμόγελα των παιδιών στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου είναι ανεκτίμητα! Όλα τους έχουν υποδεχτεί με μία μεγάλη αγκαλιά της δράση της EuroLeague και ο Παναθηναϊκός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται κοντά τους.

Οι «πράσινοι» συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» - Basketball is Everywhere και στέκεται στο πλάι αυτών των παιδιών που βρίσκουν διέξοδο και στο μπάσκετ.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, διευθυντής Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/3) τους κρατούμενους ηλικίας 15-18 ετών που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους. Μάλιστα, αφού τους μίλησε για τις αξίες και τις αρχές του αθλητισμού έπιασαν τις μπάλες του μπάσκετ κι έμαθαν από πρώτο χέρι τα μυστικά του σουτ!

Οι νεαροί κρατούμενοι συμμετείχαν με προθυμία στο πρόγραμμα κι ανανέωσαν το ραντεβού με την ομάδα για την επόμενη εβδομάδα.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ανέφερε για το πρόγραμμα: «Με μεγάλη ευχαρίστηση συμμετείχα στο πρόγραμμα Basketball is Everywhere και την πρωτοβουλία της ΚΑΕ, επισκεπτόμενος το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου. Πρόκειται πράγματι για μια εξαιρετική ιδέα. Παίζοντας μπάσκετ και συζητώντας με τα παιδιά για διάφορα θέματα τους δίνουμε έμπνευση, ελπίδα και δύναμη να προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τις στις οποίες έχουν εμπλακεί και να παίρνουν καλύτερες αποφάσεις μεγαλώνοντας. Το βασικότερο για τη ζωή είναι να σκεφτόμαστε τι κάνουμε πριν το κάνουμε ώστε να πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση. Θεωρώ πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα πέραν από τα παιδιά βοηθά και εμάς τους ίδιους να αλλάξουμε, να σκεφτόμαστε πολλά θέματα πιο βαθιά και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.