Ράπτορς - Μάτζικ: 131-112

Gazzetta team
Ράπτορς - Μάτζικ: 131-112

bet365

Με την τετράδα της Ανατολής να είναι εξασφαλισμένη οι Ράπτορς βάζουν πλώρη για ακόμα πιο ψηλά και νίκες όπως η σημερινή επί των Μάτζικ (131-112) κρατάνε ζωντανή την ελπίδα τους.

Την πολύ καλή τους κατάσταση επιβεβαίωσαν και κόντρα στους Μάτζικ οι Ράπτορς. Οι... δεινόσαυροι πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν με 131-112 και συνεχίζουν την... μάχη τους για ένα όσο γίνεται καλύτερο πλασάρισμα στην Ανατολή. Ήδη βρίσκονται στην 4η θέση της περιφέρειας με 45-29, αλλά μπορούν να πάνε ακόμα πιο ψηλά και γιατί όχι και στην πρώτη θέση, όσο και αν αυτό φαίνεται πολύ μακρινό. Όσο πάντως ο ΝτεΡόζαν συνεχίσει να είναι ασταμάτητος, τίποτα δεν είναι απίθανο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γαλλία - Ισπανία.

Ο ηγέτης των Καναδών ήταν και σήμερα εντυπωσιακός φτάνοντας τους 36 πόντους με τον Βαλατσιούνας να ακολουθεί με 17 και τους Ιμπάκα και Πάουελ με 16. Για τους... μάγους που μόνο μάγοι δεν ήταν στο παρκέ, δείχνοντας πως το 27-47 μόνο τυχαίο δεν είναι, ο Πέιτον είχε 22, ο Φουρνιέ 20, αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσουν να πάρουν κάτι από το ματς αυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα