Καυκής: «Χάθηκε η μάχη, όχι ο πόλεμος»

Καυκής: «Χάθηκε η μάχη, όχι ο πόλεμος»

bet365

Ο Παναγιώτης Καυκής μίλησε για την ήττα του Δούκα από τον Φάρο και τόνισε πως η ομάδα του Αμαρουσίου θα παλέψει μέχρι το τελευταίο ματς για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Ο Δούκας ηττήθηκε από το Φάρο (96-82), για την 23η αγωνιστική της Α2, και ο Παναγιώτης Καυκής μίλησε για το άσχημο αυτό αποτέλεσμα, τονίζοντας πως «χάθηκε μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος».

«Ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι κόντρα στον Φάρο, ειδικά μέσα στην έδρα του και σε μια περίοδο που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος. Δεν τα καταφέραμε, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι βγήκαμε εκτός πορείας. Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος... Μην ξεχνάμε ότι παραμένουμε εντός του στόχου μας για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου και είμαστε κοντά στο να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας».

Τέλος, ο 36χρονος γκαρντ της ομάδας του Αμαρουσίου πρόσθεσε: «Αυτό που μετράει είναι ότι είμαστε συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της περιόδου. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να δούμε τις αδυναμίες μας και να τις βελτιώσουμε με ξεκίνημα το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Αμύντα. Στο τέλος θα κάνουμε το... ταμείο μας και εκεί θα δούμε αν έχουμε πετύχει η όχι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα