Λοτζέσκι: «Δέχτηκα στήριξη και από αντίπαλους»! (pic)

Λοτζέσκι: «Δέχτηκα στήριξη και από αντίπαλους»! (pic)

Λοτζέσκι: «Δέχτηκα στήριξη και από αντίπαλους»! (pic)
O Ματ Λοτζέσκι γλίτωσε τα χειρότερα κι εν συνεχεία ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του!

Ο Αμερικάνος με βελγικό διαβατήριο, τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπήρξαν έντονοι φόβοι για ρήξη αχιλλείου με αποτέλεσμα να φύγει αμέσως για στο νοσοκομείο.

Εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεις ενώ η μαγνητική έδειξε πως έχει απλά μια ρήξη υπκνημειδίου τένοντα. Επίσης, του τοποθετήθηκε ένας νάρθηκας στο πόδι για να το κρατάει σταθερό.

«Δέχτηκα πολλή αγάπη από τη στιγμή του τραυματισμού. Νιώθω ότι οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μου τηλεφώνησαν, μου έστειλαν μήνυμα, σχολίασαν και έδωσαν τις καλύτερες ευχές τους για την υγεία μου. Πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω ακριβώς αυτά που εισέπραξα από συμπαίκτες, προπονητές, οικογένεια, φίλους και φιλάθλους! Ακόμα και από οπαδούς αντιπάλων του Ολυμπιακού! Αυτή την αγάπη δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Το να περιμένεις τα αποτελέσματα και να ετοιμάζεις τον εαυτό σου πνευματικά για κάτι χειρότερο σε κάνει να σκέφτεσαι. Πιστεύω πραγματικά πως όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Για κάποιο λόγο ήμουν τυχερός. Δεν ξέρω γιατί. Σε κάθε περίπτωση, ανυπομονώ να επιστρέψω μαζί με τους συμπαίκες μου όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Σας ευχαριστώ όλους! Lojo» ήταν το μήνυμα του φόργουορντ του Ολυμπιακού στο Instagram.

A post shared by Matt Lojeski (@lojokid1) on

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.