Ρούμπιο: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες το ματς με Φάρο»

Ρούμπιο: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες το ματς με Φάρο»

bet365

Ο Γκιγιέρμο Ρούμπιο μίλησε για την αναμέτρηση με τον Φάρο (25/03, 17:00) και τόνισε πως το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ενώ ο Δούκας πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και τα 40 λεπτά.

Η συγκέντρωση που θα δείξουν οι παίκτες του Δούκα θα είναι το «κλειδί» στο εκτός έδρας ματς με το Φάρο (25/03, 17:00), όπως υποστήριξε ο Γκιγιέρμο Ρούμπιο.

Ο Ισπανός σέντερ είπε αναλυτικά στην επίσημη ιαστοσελίδα της ομάδας του Αμαρουσίου: «Ο Φάρος είναι πραγματικά μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Όλοι οι παίκτες παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ κι αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα. Μετρούν οκτώ συνεχόμενες νίκες, σκοράρουν 100 πόντους στα τέσσερα από πέντε τελευταία παιχνίδια τους, ενώ διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Επομένως, πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να τους κερδίσουμε. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι πως θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή έως το τέλος. Αν μάλιστα, βαδίσουμε σε αυτά που δουλεύουμε όλη την εβδομάδα, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε στην νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα