Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας 67-54 (vid)

Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας 67-54 (vid)
Με κορυφαίο τον Στράτο Περπέρογλου (17π., 5ριμπ.) η Μπαρτσελόνα πήρε νίκη-γοήτρου (67-54) απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και κράτησε την Νταρουσάφακα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Η χρονιά της Μπαρτσελόνα στην EuroLeague είναι αποτυχημένη και πλέον θέλει να τελειώσει την φετινή της πορεία με ψηλά το κεφάλι, αφού οι ελπίδες πρόκρισης έχουν χαθεί από νωρίς.

Ο Ερυθρός Αστέρας από την πλευρά του έχασε την ευκαιρία να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την πρόκριση και κράτησε «ζωντανή» την Νταρουσάφακα.

Η ομάδα του Βελιγραδίου πλέον είναι 8η και μία νίκη μπροστά από την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ πριν αντιμετωπίσει την Ούνικς στο Καζάν (31/3). Κι όλα δείχνουν πως Νταρουσάφακα κι Ερυθρός Αστέρας θα... λύσουν τις διαφορές τους την τελευταία αγωνιστική στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η Μπαρτσελόνα σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να απογοητεύσει ξανά το κοινό της και ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο! Ο Ερυθρός Αστέρας δεν κατάφερε να παρουσιαστεί το ίδιο ανταγωνιστικός στο δεύτερο μέρος και είδε τη διαφορά να ξεφεύγει.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο ανεβασμένος Στράτος Περπέρογλου έκανε τη διαφορά για την Μπάρτσα! Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 17 πόντους (4/8δίπ., 3/5τρίπ.), μάζεψε 5 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ και έκανε 1 λάθος σε 29:58.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Όγκνιεν Κούζμις δέχτηκε 1 τάπα, έκανε 2 λάθη, έμεινε στα 1/2 σουτ και μάζεψε 2 ριμπάουντ σε 7:16. Από την άλλη ο Στέφαν Γιόβιτς επέστρεψε από τον τραυματισμό του, ωστόσο φάνηκε ανέτοιμος στα 3:01 που έμεινε στο παρκέ.

ΣΗΜΕΙΟ-ΚΛΕΙΔΙ: Ένα επιμέρους σκορ 10-1 (44-32 στο 24') στις αρχές του δεύτερου μέρους. Οι Καταλανοί ξέφυγαν και δεν επέτρεψαν στον Ερυθρό Αστέρα να τους απειλήσουν.

ΑΦΑΝΗΣ-«ΗΡΩΑΣ»: Ο Βίκτορ Κλαβέρ μπορεί να είχε 1/4 δίποντα, 1/4 τρίποντα, αλλά μάζεψε 10 ριμπάουντ σε 26:24.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς την ασίστ... ο Μίλκο Μπιέλιτσα το εντυπωσιακό κάρφωμα.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Ο Ερυθρός Αστέρας την ευκαιρία να... καθαρίσει την πρόκριση.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 32-29, 52-43, 67-54

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.