Λάσο: «Ο Σπανούλης με απασχολεί περισσότερο απ' όλους»

Gazzetta team
Λάσο: «Ο Σπανούλης με απασχολεί περισσότερο απ' όλους»
Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό (24/3, 21:00), τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 28η αγωνιστική της Euroleague και ο Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε στην επίδραση του Βασίλη Σπανούλη στο παιχνίδι των «ερυθρολέυκων», ενώ τόνισε πως οι Μαδριλένοι πρέπει να τελειώσουν τη regular season με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός με επιστροφή, αν ο Τζέιμς σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους.

«Αυτό που με απασχολεί περισσότερο σχετικά με το παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι ο Σπανούλης: "τρέχει" τα plays και μπορεί να σκοράρει. Ο Πρίντεζης μπορεί να παίξει τόσο στο low post και να σουτάρει τρίποντα. Οι ψηλοί τους είναι σκληροί και γενικά είναι μία πολύ σταθερή ομάδα που δουλεύει εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια».

Στο τέλος ανέφερε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την Euroleague. Πετύχαμε τους δύο βασικούς μας στόχους και τώρα ο τρίτος είναι να τελειώσουμε τη regular season με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε μέρα».