Η ΚΑΕ ΑΕΚ τιμά τους πρωταθλητές Παίδες της

Η ΚΑΕ ΑΕΚ τιμά τους πρωταθλητές Παίδες της

Η ΚΑΕ ΑΕΚ τιμά τους πρωταθλητές Παίδες της

bet365

Στο περιθώριο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (26/3, 19:00), η ΑΕΚ θα τιμήσει τους Παίδες της που κατέκτησαν το πρωτάθλημα και επέστρεψαν στην Α' κατηγορία ΕΣΚΑ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Oι Παίδες της ΑΕΚ έπειτα από εντυπωσιακή πορεία, κατέκτησαν επάξια τον τίτλο του Πρωταθλητή και επέστρεψαν στην Α' Κατηγορία ΕΣΚΑ. Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. και οι παίκτες της "Βασίλισσας" τιμούν τα Αετόπουλα και τους προπονητές τους πριν από τη έναρξη της αναμέτρησης της Κυριακής (26/03, 19:00) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ καλούνται να σπεύσουν νωρίς στο γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη διαδικασία, αλλά και για να αποφορτιστούν οι ροές στα εκδοτήρια λόγω της πυκνής προσέλευσης κόσμου.

Ο δρόμος της καταξίωσης για τα Αετόπουλα είναι ακόμα μακρύς, αλλά το ήθος και η αγωνιστική τους αφοσίωση συνιστούν την "μαγιά" πάνω στην οποία θα κτίσουν το μέλλον τους. Μακράς πνοής είναι άλλωστε και το Πρόγραμμα της ΑΕΚ για την ανάπτυξη των Τμημάτων Υποδομής, τα αποτελέσματα του οποίου, υπό την αιγίδα του Ντράγκαν Σάκοτα, θα γίνουν ακόμα πιο προφανή το επόμενο διάστημα.

Οι φίλοι της ΑΕΚ οφείλουν να δώσουν το "παρών" στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για να χειροκροτήσουν το μέλλον της ομάδας και παράλληλα, να στηρίξουν τη "Βασίλισσα" του Σωτήρη Μανωλόπουλου στην επανεκκίνηση μιας νέας μεγάλης προσπάθειας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα