Αγγελόπουλος: «Όταν έρθει η ώρα, θα ξανατρέξω στο παρκέ!»

Gazzetta team
Αγγελόπουλος: «Όταν έρθει η ώρα, θα ξανατρέξω στο παρκέ!»
Στην πρώτη του εφετινή δημόσια τοποθέτησή του, ο συνιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε ότι ονειρεύεται την επιστροφή της ομάδας στην Πόλη και υποστήριξε ότι η «χημεία» είναι το βασικό συστατικό της επιτυχημένης πορείας των «ερυθρολεύκων».

Η 8η εφετινή εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, χάρισε και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας στους πρωταθλητές και ο 43χρονος «ισχυρός άνδρας», που ακολούθησε για πρώτη φορά φέτος την ομάδα στο εξωτερικό, είχε κάθε λόγο να χαμογελά και ονειρεύεται θριαμβευτικές στιγμές του παρελθόντος.

«Ήταν μία μεγάλη νίκη μέσα σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν 20.000 φίλαθλοι και σ' ένα παιχνίδι που θύμισε πολύ τον τελικό της Πόλης. Ο καθένας πλέον μπορεί να ονειρεύεται κι όταν έρθει η ώρα, θα ξαναμπώ στο παρκέ για να ξανατρέξω! Τώρα προέχει να κερδίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, όπως η Ρεάλ!», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ και συνέχισε:

«Είχαμε προβλήματα, ο Ματ (σ.σ.: Λοτζέσκι) δεν έπαιξε, ενώ λίγοι παίκτες ήταν σε καλή βραδιά. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα έδειξε ότι έχει πολλές μονάδες για να πετύχει τους στόχους της. Νομίζω ότι αν είμαστε υγιείς, θα πάμε πολύ καλά και στη συνέχεια!», επεσήμανε ο εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, που ρωτήθηκε και για τα μυστικά της σταθερά επιτυχημένης πορείας των Πειραιωτών, επί μία σειρά ετών στην Euroleague.

«Τα μυστικά είναι πολλά. Ο Έλληνας προπονητής και ο ελληνικός κορμός, είναι από τα βασικά συστατικά. Η «χημεία» είναι το μεγαλύτερο απ' όλα. Το πως δένουν όλοι οι παίκτες μαζί. Γι' αυτό και μαζί με τον αδερφό μου, είμαστε πολύ περήφανοι που ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδας της Ευρώπης, την τελευταία 8ετία!», υπερθεμάτισε ο κ. Αγγελόπουλος που κλείνοντας σχολίασε και τα δημοσιεύματα που θέλουν την κυβέρνηση να ετοιμάζουν μία πρόταση παραχώρησης του Σταδίου «Ειρήνης και Φιλίας»: «Η Πολιτεία έχει κάποιες σκέψεις για το ΣΕΦ. Όταν γίνουν συγκεκριμένες, θα τις συζητήσουμε. Μακάρι να βγει κάτι καλό!»