Η νέα μαγική εμφάνιση του «Greek Freak» (vid)

Φώτης Καρακούσης
Η νέα μαγική εμφάνιση του «Greek Freak» (vid)

bet365

Δείτε τη νέα εξαιρετική παράσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο απέναντι στους Μπλέιζερς με αποκορύφωμα την τάπα στον Λίλαρντ που έδωσε την σημαντικότατη νίκη στους Μπακς.

Εντάξει θα πείτε και με το δίκιο σας πως οι καλές εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας, οπότε δεν υπάρχει κάποια έκπληξη. Συμφωνούμε σε όλα, όμως αυτός ο παίκτης εκτός από θέαμα, έχει βάλει πολλή ουσία στο παιχνίδι του, έχει γίνει ηγέτης των Μπακς και τους οδηγεί στα playoffs. Παίρνει τις τελευταίες επιθέσεις όπως είχε κάνει κόντρα στους Νικς, αλλά και παίζει και εξαιρετική άμυνα όταν χρειάζεται.

Αυτό το έκανε σήμερα οδηγώντας τα... ελάφια στην μεγάλη νίκη με 93-90 επί των Μπλέιζερς. Μια νίκη που φέρνει την ομάδα του Κιντ ακόμα πιο κοντά στα playoffs και που ήρθε χάρι στην τάπα του Γιάνναρου στα τελευταία 9 δευτερόλεπτα. Ο «Greek Freak» σταμάτησε εμφατικά τον Λίλαρντ και η ομάδα του πήρε μια σπουδαία νίκη.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ρεάλ Μ. - Μπαρτσελόνα.

Συνολικά ο Έλληνας σταρ είχε 22 πόντους με 6/7 βολές και 8/20 δίποντα. Κατέβασε επίσης 8 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο και έριξε και 2 τάπες, η μία εξ' αυτών ήταν αυτή που έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του. Καθόλου άσχημα θα λέγαμε.

Δείτε τη νέα παράσταση του Αντετοκούνμπο περιμένοντας με αγωνία τις επόμενες...

 

NBA Τελευταία Νέα