Ραντούλιτσα: Το... μουστάκι και η «γιούχα» στο ΟΑΚΑ!

Ραντούλιτσα: Το... μουστάκι και η «γιούχα» στο ΟΑΚΑ!
Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είναι ένας... ροκ σταρ! Ο ψηλός της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε με χιούμορ στο gazzetta.gr για τον διχασμό στην «πράσινη» κερκίδα, το μουστάκι και την επιστροφή του στην Αθήνα.

Η... τελευταία φορά που βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ δεν ήταν κι η καλύτερη στιγμή της καριέρας του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ο Βασίλης Σπανούλης... έβαλε την υπογραφή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (σ.σ. Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 81-82) κι ο Σέρβος σέντερ αποχώρησε από την... πίσω πόρτα χωρίς να έχει πάρει δευτερόλεπτο συμμετοχής στο τελευταίο παιχνίδι των τελικών.

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός με επιστροφή, αν ο Σπανούλης σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους.

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα επέστρεψε ως αντίπαλος στην έδρα του Παναθηναϊκού κι αντιμετώπισε με χιούμορ τη... γιούχα από μερίδα οπαδών, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στην πρώην ομάδα του που πιστεύει πως θα πάει ψηλά!

Αρχικά, ο σέντερ των Μιλανέζων έκανε ένα γρήγορο σχόλιο για την ήττα που γνώρισε η Αρμάνι Μιλάνο στο κλειστό του ΟΑΚΑ: «Η αλήθεια είναι πως ήρθαμε με κάποια προβλήματα τραυματισμών. Έπρεπε να διαμορφώσουμε διαφορετικά το παιχνίδι μας, είχαμε πιο μικρό ροτέισιον και δεν ήταν εύκολο να παλέψουμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Χάσαμε, έτσι έχει η κατάσταση».

Πώς είδες τον Παναθηναϊκό; Μέχρι που πιστεύεις πως μπορεί να φτάσει;

«Σίγουρα μπορεί να φτάσει μακριά. Είναι πολύ καλή ομάδα και πραγματικά τους εύχομαι τα καλύτερα!».

Πως ένιωσες που έπαιξες ξανά στο κλειστό του ΟΑΚΑ και μάλιστα ως αντίπαλος της πρώην ομάδα σου;

«Τα συναισθήματά μου είναι όμορφα. Νιώθω, εξαιρετικά που βρέθηκα ξανά εδώ. Όλοι ξέρουν ότι μου αρέσει να παίζω σε αυτό το γήπεδο κι ότι μου άρεσε που έπαιζα την περασμένη σεζόν εδώ. Θεωρώ την Αθήνα ως το δεύτερό μου σπίτι».

Πάντως, το κοινό ήταν λίγο... διχασμένο. Κάποιοι σε χειροκρότησαν, άλλοι δεν δίστασαν να σε αποδοκιμάσουν αρκετές φορές.

«Οι μισοί δεν ήταν και τόσο χαρούμενοι που με είδαν, οι άλλοι μισοί πάντως ήταν (σ.σ. γέλια)! Το κοινό... είναι κοινό! Ο καθένας έχει την άποψή του. Ακόμα σκέφτομαι θετικά για τον κόσμο και θυμάμαι πως μας στήριξαν πέρσι. Τώρα όμως ήμουν στην απέναντι πλευρά».

Μήπως σε μπέρδεψαν με άλλον παίκτη τώρα που έχεις νέο look;

«Ίσως νόμιζαν πως ήμουν κάποιος άλλος... Θα το δούμε του χρόνου που θα έχω ξυριστεί τελείως (σ.σ. γέλια)! Απλά, ήθελα ν' αλλάξω λίγο την εμφάνισή μου γι' αυτό το νέο look!».