Ό, τι δεν κατάφερε σαν παίκτης, ο Ρόι το κάνει σαν προπονητής! (vid)

Gazzetta team
Ό, τι δεν κατάφερε σαν παίκτης, ο Ρόι το κάνει σαν προπονητής! (vid)

bet365

Οι σοβαροί τραυματισμοί δεν επέτρεψαν στον Μπράντον Ρόι να κάνει μεγάλη καριέρα στο NBA, όμως πλέον δείχνει να βρίσκει την «Ιθάκη» του σαν προπονητής.

Ο Μπράντον Ρόι είχε τα φόντα να γράψει τη δική του ένδοξη ιστορία στο NBA με τη φανέλα των Μπλέιζερς, όμως η ευπάθεια στα γόνατα του, του στέρησε τη δυνατότητα να το πράξει.

Ο άλλοτε ηγέτης του Πόρτλαντ, ψηφίστηκε rookie της χρονιάς το 2007, ενώ με τις τρεις συνεχόμενες συμμετοχές του σε All Star Game (2008-2010), έδειξε πως ετοιμαζόταν να κατακτήσει τα παρκέ του NBA.

Το μέλλον του προδιαγραφόταν λαμπρό, όμως η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, αφού οι σοβαρότατοι τραυματισμοί στα γόνατα του δεν του επέτρεψαν να μείνει για ακόμα περισσότερα χρόνια στο στερέωμα.

Πριν απο το lockout του 2011, ο Ρόι πληγωμένος απο τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, ανακοίνωσε πως σταματά το μπάσκετ.

Βέβαια ο τρόπος που αγωνιζόταν σε συνδυασμό με το ένστικτο του σκορερ που τον συντροφευε, έδιναν την αίσθηση πως τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά απο αυτό που αγαπά.

Έτσι φτάνουμε στη εφετινή χρονιά, όπου ο Ρόι βρίσκεται στο τιμόνι της λυκειακής ομάδας Nathan Hale του Σιάτλ και στην οποία κάνει φοβερά πράγματα απο το πόστο του προπονητή.

Η ομάδα του έχει ρεκόρ 29-0 φέτος, μια επίδοση που έδωσε στον παλιό «bomber» του Πόρτλαντ τον τίτλο του προπονητή της χρονιάς.

«Ο κόουτς Ρόι και η καθοδήγηση του έδωσαν κίνητριο στηνομάδα να βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι», δηλώνει περήφανα ένας εκ των υπευθύνων του σχολείου.

Έτσι λοιπόν ο παλιός άσος των Μπλέιζερς και Τίμπεργουλβς μπορεί να μην κατάφερε ως παίκτης να δείξει αυτά που μπορούσε, όμως έχει αρχίσει ήδη να καταθέτει τα διαπιστευτήρια του σε αυτή τη δεύτερη καριέρα που χτίζει. Γιατί το μπάσκετ κάτι του χρωστάει....

Και για όσους δεν θυμούνται τι μπορούσε να κάνει σαν παίκτης, ας ρίξουν μια ματιά στο παρακάτω video:

 

NBA Τελευταία Νέα