Τσόβιτς: «Γνωρίζω τη σχέση των οπαδών, αλλά ο Αστέρας χρειάζεται τη νίκη»

Τσόβιτς: «Γνωρίζω τη σχέση των οπαδών, αλλά ο Αστέρας χρειάζεται τη νίκη»
Ο Νεμπόισα Τσόβιτς, πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα μίλησε για τη σχέση των οπαδών της ομάδας του με τον Ολυμπιακό η οποία θα πρέπει να ξεχαστεί για 40'.

Η αδερφοποιημένη σχέση των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό είναι γνωστή σε όλους μεταξύ των οποίων φυσικά και στον πρόεδρο της ομάδας του Βελιγραδίου.

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα ου Ερυθρού Αστέρα καλώντας τους οπαδούς της ομάδας του να φωνάξουν μόνο για την ομάδα τους αν το παιχνίδι είναι ντέρμπι.

Ηρακλής και Πλατανιάς έχουν έρθει 4 φορές σερί ισόπαλοι με 1:1, 0:0, 0:0 και 0:0. Πόσο θα λήξει το ματς αυτή τη φορά;

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας των Σέρβων ανέφερε, «Γνωρίζω και σέβομαι τη σχέση που έχουν οι οπαδοί μας με αυτούς του Ολυμπιακού και της Σπαρτάκ Μόσχας. Σέβομαι κάθε δεσμό που υπάρχει μεταξύ τους. Πάντα όμως βάζω τις ανάγκες του συλλόγου πάνω από όλα. Πάντα θέλω το καλύτερο, ακόμα κι όταν απέναντί μου είναι ο αδερφός μου ή ο καλύτερός μου φίλος. Για αυτό περιμένω από τους οπαδούς μας να είναι μαζί με εκείνους του Ολυμπιακού και την Τετάρτη να γεμίσουν κάθε γωνιά του γηπέδου, αλλά περιμένω επίσης να αναγνωρίσουν την στιγμή - ειδικά αν το παιχνίδι είναι κλειστό - που θα χρειαστεί να βοηθήσουν τους παίκτες μας να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει στον δρόμο των επιτυχιών. Η νίκη θα αποτελέσει και μία νέα οικονομική ένεση, η οποία είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, γιατί αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα».