Παναθηναϊκός - Λαύριο 85-64 (pics & vid)

Παναθηναϊκός - Λαύριο 85-64 (pics & vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε απέναντι στο Λαύριο κι έκανε καλό... ζέσταμα ενόψει της δύσκολης ευρωπαϊκής εβδομάδας (85-64)!

Ο Παναθηναϊκός ήταν το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης και στο παρκέ φρόντισε να το αποδείξει. Το Λαύριο ήξερε πως στόχος του ήταν να φανεί ανταγωνιστικό, ωστόσο το κακό του ξεκίνημα του στοίχισε και δεν του επέτρεψε να ελπίζει σε κάτι περισσότερο.

Οι «πράσινοι» έπνιξαν τους γηπεδούχους στο πρώτο δεκάλεπτο και δέχτηκαν μόλις 6 πόντους, όλοι από τον Έβανς, την ώρα που σκόραραν 25 πόντους. Μετά το αρχικό «μούδιασμα» οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη έδειξαν σημεία ζωής, προσπάθησαν να «χτυπήσουν» έξω από τα 6,75μ., ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν τους επέτρεψε να ελπίζουν σε κάτι περισσότερο.

Ο Παναθηναϊκός είχε σκοπό να «καθαρίσει» την αναμέτρηση για να συγκεντρωθεί στη δύσκολη βδομάδα που έρχεται. Πρώτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (21/3, 21:05) και στο... καπάκι στο παιχνίδι στην έδρα της Μπασκόνια (23/3, 22:00). Το Λαύριο από την πλευρά του θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το καλύτερο πλασάρισμα στην κανονική περίοδο.

O Γιάννης Μπουρούσης ήταν πρώτος σκόρερ και κορυφαίος των νικητών, πήραν χρόνο συμμετοχής οι Χαραλαμπόπουλος και Μποχωρίδης, ενώ από την άλλη πλευρά μοιράστηκε το σκοράρισμα.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ο Παναθηναϊκός φρόντισε να δείξει τη διαφορά δυναμικότητας από το πρώτο λεπτό. Έκανε την τέλεια πρώτη περίοδο κι έπειτα έριξε ρυθμούς, ωστόσο δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο. Το Λαύριο παρουσιάστηκε πιο ανταγωνιστικό στη συνέχεια, αλλά δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Γιάννης Μπουρούσης! Ο Έλληνας σέντερ ήταν ο καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 20 πόντους, 7/8 δίποντα, 6/7 βολές, μάζεψε 6 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, κέρδισε 9 φάουλ και έκλεψε 1 φορά σε 20:09 χωρίς να κάνει κανένα λάθος.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Άσλεϊ Χάμιλτον σε 19:54 είχε 3/6 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 0/3 βολές, 1 λάθος, ενώ μάζεψε 2 ριμπάουντ, έκλεψε 3 φορές και έδωσε 1 ασίστ.

ΣΗΜΕΙΟ-ΚΛΕΙΔΙ: Το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού! Από τη μία οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι... μουδιασμένοι! 24-2 επιμέρους σκορ και η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έβγαλε την υποχρέωση πριν καν... αρχίσει η αναμέτρηση.

ΑΦΑΝΗΣ-«ΗΡΩΑΣ»: Ο Κρις Σίνγκλετον μπορεί να είχε 3 πόντους με 0/2 τρίποντα, 1/2 δίποντα, ωστόσο μάζεψε 10 ριμπάουντ και έδωσε 3 ασίστ.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Η ασίστ του Μάικ Τζέιμς και το κάρφωμα από τον Τζέιμς Γκιστ για το 5-2.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ξεκίνησε βασικός, ωστόσο γρήγορα κάθισε στον πάγκο, αφού μάτωσε η μύτη του, ωστόσο δεν είχε κάτι σοβαρό και μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Το Λαύριο... πετάει το πρώτο δεκάλεπτο.

Tα καλύτερα της αναμέτρησης

Τα δεκάλεπτα: 25-6, 44-27, 64-47, 85-64

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα