Γιουλ για το φοβερό buzzer beater κόντρα στην «Μπάρτσα»: «Δεν είχαμε σχεδιάσει αυτό»! (vid)

Γιουλ για το φοβερό buzzer beater κόντρα στην «Μπάρτσα»: «Δεν είχαμε σχεδιάσει αυτό»! (vid)

bet365

Εξηγήσεις για το τρομερό buzzer beater κόντρα στην Μπαρτσελόνα έδωσε ο Σέρχιο Γιουλ και υποστήριξε πως δεν είχε σχεδιαστεί έτσι η τελευταία επίθεση.

Με ένα απίστευτο εκτός ισορροπίας καλάθι στη λήξη του αγώνα, ο Σέρχιο Γιουλ έδωσε τη νίκη στη Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα (74-75), πριν από λίγες ημέρες, για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο 29χρονος γκαρντ της «Βασίλισσας» μίλησε για την υπέροχη αυτή φάση κι έδωσε... εξηγήσεις, τονίζοντας πως δεν είχαν σκοπό να γίνουν έτσι τα πράγματα, αφού ο Πάμπλο Λάσο ήθελε η μπάλα να πάει στα χέρια του Άντονι Ράντολφ.

«Η φάση σχεδιάστηκε για τον Ράντολφ, προκειμένου να φύγει και να παίξει από τα αριστερά. Όλες αυτές οι φάσεις τυχαίνουν σε εμένα και η αντίπαλη ομάδα το περιμένει, οπότε προσπαθούμε να τους εκπλήξουμε, κάνοντας κάτι διαφορετικό. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε καλή άμυνα στον Άντονι, ο Ρούντι μου έδωσε την πάσα, και στο σημείο που ήμασταν, σε εκείνα τα δευτερόλεπτα δεν είχα άλλη επιλογή, από το να παίξω ένας εναντίον ενός. Να προσπαθήσω να πάρω ένα φάουλ ή να βάλω το καλάθι. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα», είπε με χαμόγελο ο Γιουλ.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα