Όταν ο Ρέι Άλεν συνάντησε τo νέο «αίμα» του ελληνικού μπάσκετ (pics)

Όταν ο Ρέι Άλεν συνάντησε τo νέο «αίμα» του ελληνικού μπάσκετ (pics)

Όταν ο Ρέι Άλεν συνάντησε τo νέο «αίμα» του ελληνικού μπάσκετ (pics)

bet365

Ο Ρέι Άλεν βρίσκεται στη Βαρκελώνη για το «Jordan Brand Classic» και φωτογραφήθηκε με τα τρία Ελληνόπουλα που εκπροσώπησαν τη χώρα μας.

Ο Θωμάς Ζευγαράς (Ολυμπιακός), ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι (Ολυμπιακός) και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος (Δούκας) βρέθηκαν στη Βαρκελώνη για να συμμετέχουν στο Jordan Brand Classic και τα πήγαν περίφημα.

Ο Ζευγαράς πέρασε στο All Star Game της διοργάνωσης μαζί με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο και βρέθηκε πολύ κοντά στο να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να πάρει μέρος στο παγκόσμιο τουρνουά, κάτι που τελικά κατάφερε ο νεαρός παίκτης του Δούκα.

Ο Ποκουσέφσκι ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση πριν από λίγες μέρες ύστερα από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού ήταν από τους μικρότερους συμμετέχοντες στο τουρνουά.

Οι δυο μικροί του Ολυμπιακού οδήγησαν φέτος την παιδική ομάδα στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της ΕΣΚΑΝΑ με ρεκόρ 23-1, ενώ αγωνίζονται και με την εφηβική ομάδα.

Εκτός των τριών μικρών, στη Βαρκελώνη βρέθηκε και ο προπονητής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Ιωσήφ Νικολαΐδης ο οποίος κέρδισε τις καλύτερες εμπειρίες από τους Αμερικανούς προπονητής Chris Thomas , Jack Sikma και Ganon Baker.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την @prodirect.hoops

 

Τελευταία Νέα