Λαβάρ Μπολ: «Θα νικούσα τον Τζόρνταν σε... μονό»

Gazzetta team
Λαβάρ Μπολ: «Θα νικούσα τον Τζόρνταν σε... μονό»

bet365

Ο πατέρας της διάσημης μπασκετικής οικογένειας Μπολ, Λάβάρ δεν δίστασε να προκαλέσει τον Μάικλ Τζόρνταν, λέγοντας πως αν οι δύο τους έπαιζαν «μονό, αυτός θα είχε το πάνω χέρι απέναντι στον «Air». Οι τρελές απαιτήσεις του για τα παπούτσια που θα φοράνε τα παιδιά του.

Ο Λαβάρ Μπολ δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να εκθειάζει τα παιδιά του, τα οποία θεωρούνται μεγάλα ταλέντα στις ΗΠΑ. Όμως αυτή τη φορά θέλησε να γνωστοποιήσει σε όλους πως και ο ίδιος ήταν εξαιρετικός όταν έπαιζε μπάσκετ στα νιάτα του.

«Τα χρόνια που αγωνιζόμουν θα «σκότωνα» τον Μάικλ Τζόρνταν σε "μονό"», ανέφερε με νόημα ο Μπολ.

Συνέχισε λέγοντας: «Ο Τζόρνταν δεν θα μπορούσε να με σταματήσει. Δεν είναι αρκετά γρήγορος. Θα έπρεπε να ευστοχούσε σε κάθε σουτ για να κατάφερνε να με νικήσει. Θα έπαιρνε πολλά jump shots, αφού εγώ θα σκόραρα όλα τα καλάθια μου κάτω απο τη ρακέτα»

Στο τέλος η κουβέντα πήγε στους γιους του: «'Ενα δισεκατομμύριο δολλάρια. Αυτή θα είναι η συμφωνία για τα παπούτσια που θα φοράνε οι γιοι μου. Και δεν χρειάζεται να πάρουμε όλο το ποσό κατευθείαν. Μου αρκει να μας δίνετε 100 εκατομμύρια κάθε χρόνο»

Να τονίσουμε πως ο Λαβάρ είναι ο πατέρας του αστέρα του UCLA, Λόνζο Μπολ και των ΛαΜέλο και ΛιΆντζελο, οι οποίοι αγωνίζονται στο Chino Hills High School και έχουν τεράστια προοπτική για το μέλλον.

 

Τελευταία Νέα