Mαυροειδής: «Μου άρεσε αυτή η ΑΕΚ»

Mαυροειδής: «Μου άρεσε αυτή η ΑΕΚ»

Mαυροειδής: «Μου άρεσε αυτή η ΑΕΚ»

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής περιγράφει στο gazzetta.gr τα πρώτα στοιχεία που είδε στον ερχομό του Σωτήρη Μανωλόπουλου και θέλει να δει τη μαχητικότητα και την ηρεμία που είχαν και στη συνέχεια.

Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία ολοκληρώθηκε στη ρεβάνς με τη Μονακό. Μαζί με τον αποκλεισμό της ΑΕΚ ήρθε και η απομάκρυνση του Γιούρι Ζντοβτς λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Νίκος Γκάλης».

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέλαβε τη συνέχεια της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας και παρότι είχε λίγες ώρες για να προετοιμάσει τους παίκτες του, η ΑΕΚ στάθηκε στο ύψος των απαιτήσεων και παρουσιάστηκε ανταγωνιστική μέχρι τέλους.

Η Λέστερ κέρδισε τα τελευταία δύο της ματς με 3:1. Με αυτό το σκορ παίρνει και την πρόκριση. Θα κερδίσει ξανά με 3:1;

Ο Δημήτρης Μαυροειδής (10π., 4ριμπ.) έκανε καλή δουλειά στο παρκέ, «νίκησε» τον Πάτρικ Γιανγκ και έδειξε πολύ θετικά στοιχεία στο παιχνίδι. Ο ψηλός της ΑΕΚ κράτησε την εικόνα που έδειξε η ομάδα του και μίλησε στο gazzetta.gr για τα πρώτα στοιχεία που έφερε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Τι κρατάς από την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ντεμπούτο του Σωτήρη Μανωλόπουλου;

«Νομίζω πως απόψε δείξαμε πάθος σε όλη τη διάρκεια του ματς. Το θέλαμε πάρα πολύ, μου άρεσε αυτό που είδα στην ομάδα μου. Την αγωνιστικότητα. Σίγουρα κάναμε λάθη. Σίγουρα ο κόουτς είναι ακόμα μόνο δύο μέρες στην ομάδα και δεν έχει περάσει ακόμα τη δική του φιλοσοφία και όσα ήθελε Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Ίσως κάποια σουτ δεν βάλαμε όταν έπρεπε, τα έβαλε ο Ολυμπιακός και κέρδισε».

Έπειτα από τις απανωτές εξελίξεις, ήρθε μία καλή εμφάνιση:

«Απλά μου άρεσε αυτό που είδα στην ομάδα μου και αυτό είναι αφετηρία για το πως θα συνεχίσουμε. Ηρεμία, μαχητικότητα και δείξαμε ότι ήμασταν μία ομάδα. Συσπειρωθήκαμε, λόγω του ντέρμπι ίσως. Μου άρεσε και θέλω να συνεχίσω να το βλέπω αυτό και στα επόμενα παιχνίδια».

Ο νέος κόουτς τι πιστεύεις πως θα φέρει στην ομάδα;

«Έδειξε όμορφα στοιχεία, η μαχητικότητα είναι αυτή που μας άρεσε περισσότερο. Πειθαρχία στο παιχνίδι μας, αλλά σίγουρα είναι μόνο... δύο μέρες ως πρώτος προπονητής και δεν μπορούμε ακόμα για το τι θέλει να πετύχει. Θέλουμε ακόμα δουλειά».

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League ήταν πικρός, αλλά αντιδράσατε:

«Θέλαμε να πάμε καλά στην Ευρώπη να πάμε πιο ψηλά. Πέσαμε σε μία ομάδα που ήταν καλή. Η Μονακό είναι πολύ αθλητική που δεν μας ταίριαζε κιόλας. Θα μπορούσαμε να πάμε παραπάνω. Έτσι, ήρθαν τα πράγματα. Κάναμε καλή πορεία, μπορούσαμε καλύτερη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα