Όταν ο Ντελφίνο συνάντησε τον Λαμπρόπουλο στην Μπόκα (pic)

Όταν ο Ντελφίνο συνάντησε τον Λαμπρόπουλο στην Μπόκα (pic)

bet365

Ο Κάρλος Ντελφίνο άρχισε προπονήσεις με την Μπόκα Τζούνιορς, εκεί όπου θα αγωνίζεται ως συμπαίκτης με τον Φώτη Λαμπρόπουλο.

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος έγινε ο πρώτος Έλληνας που έβαλε στο βιογραφικό του το πρωτάθλημα Αργεντινής. Και μάλιστα, όχι με οποιαδήποτε ομάδα αλλά στον σύλλογο για τον οποίο ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έχει παραδεχτεί ότι «κάθε φορά που πηγαίνω στο Bombonera για να βλέπω την Μπόκα να παίζει, αισθάνομαι σαν να πηγαίνω να συναντήσω τον Πάπα Φραγκίσκο!».

Στα 33 του χρόνια, ο πρώην φόργουορντ του Απόλλωνα έγινε πέρσι ο πρώτος συμπατριώτης μας που έπαιξε στην Αργεντινή με την Φερό Οέστε, την ομάδα από την οποία ξεπήδησε ο Λουίς Σκόλα πριν κάνει καριέρα στην Τάου Κεράμικα κι εν συνεχεία στο ΝΒΑ.

Τους τελευταίους μήνες ο Λαμπρόπουλος κατοικοεδρεύει στο Μπουένος Άιρες, την πιο ζωντανή, κοσμοπολίτικη κι... ευρωπαϊκή μητρόπολη της Νότιας Αμερικής, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς! Ενός οργανισμού που βρήκε στα πρόσωπα του Ντιεγκίτο και του Κάρλος Τέβες τους δικούς του σύγχρονους ήρωες.

Πλέον η Μπόκα κινείται στους ρυθμούς του Κάρλος Ντελφίνο! Ο 34άχρονος φόργουορντ επέστρεψε στο πρωτάθλημα Αργεντινής έπειτα από τη σεζόν 1999-00, όταν φόρεσε τη φανέλα της Ουνιόν ντε Σάντα Φε και πλέον αντιμετωπίζεται ως ροκ σταρ από τους συμπατριώτες του! O Ντελφίνο άρχισε προπονήσεις με την Μπόκα Τζούνιορς και είχε την πρώτη συνάντησή του με τον Έλληνα φόργουορντ.

 

Τελευταία Νέα