Ιτούδης: «Πολλαπλό το κίνητρό μας για το... repeat!» (gTV)

Ιτούδης: «Πολλαπλό το κίνητρό μας για το... repeat!» (gTV)

Ιτούδης: «Πολλαπλό το κίνητρό μας για το... repeat!» (gTV)
Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής σύμφωνα με τις προτιμήσεις των αναγνωστών του gazzetta.gr, ανταποδίδει με 18.344 «ευχαριστώ» και μιλώντας μέσω Skype στον Αντώνη Καλκαβούρα, αναφέρεται στην ονειρεμένη περυσινή χρονιά με την ΤΣΣΚΑ, στον ανεβασμένο βαθμό δυσκολίας του εφετινού στόχου, στους «αιώνιους» και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Tον περασμένο Μάϊο μπήκε στο κλειστό club των Ελλήνων προπονητών που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο της Euroleague (μαζί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα), ενώ έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που φτάνει στην κορυφή της Ευρώπης, με ξένη ομάδα! Η καθοδήγηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ευρωπαϊκό θρόνο μετά από 8 χρόνια, του χάρισε τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή στην Ευρώπη, ενώ εσείς, οι αναγνώστες της δημοφιλέστερης αθλητικής ιστοσελίδας της χώρας, τον τιμήσατε με τις ψήφους σας (18.344) για το Gazzetta Award του κορυφαίου Έλληνα προπονητή για το 2016.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ιτούδη, που στην 3η του χρονιά στον πάγκο της «ρωσικής αρκούδας» έχει «βάλει» την 7 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, σε τροχιά για μία ακόμη επιτυχημένη σεζόν. Πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου, Η ΤΣΣΚΑ έχει το καλύτερο ρεκόρ στην Euroleague (19-6) και έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται και στην κορυφή της VTB-League (17-2), έχοντας συνολικά φέτος 36 νίκες και 8 ήττες σε 44 αγώνες (81,8%).

Με δεδομένο ότι η επιστροφή του στην Αθήνα, για το ματς της 29ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, αργεί ακόμη (31/03), το gazzetta.gr του απέστειλε το βραβείο του στη Μόσχα και μόλις το παρέλαβε, συνδέθηκε μέσω Skype μαζί του για μία ενδιαφέρουσα συζήτηση επί παντός μπασκετικού επιστητού. Απολαύστε την...