Ο Πρίντεζης κοούτσαρε τον Αγγελόπουλο (pics)

Ο Πρίντεζης κοούτσαρε τον Αγγελόπουλο (pics)

Ο Πρίντεζης κοούτσαρε τον Αγγελόπουλο (pics)

bet365

Προπονητές σε φιλανθρωπικό παιχνίδι για τη στήριξη των παιδιών της «Φλόγας» ήταν οι Πρίντεζης και Παπανικολάου στο οποίο πήρε μέρος ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδος, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Συγκίνηση και ενθουσιασμός στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, ALL CEO GAME, που διοργάνωσε η Marine Tours, χορηγός της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε συνεργασία με «ερυθρόλευκους» για τη στήριξη των παιδιών της «Φλόγας». Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έγινε το τζάμπολ, στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ ALL CEO GAME, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Οι παίκτες, ανώτατα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να προσφέρουν ένα πλούσιο θέαμα και – το κυριότερο - να σκοράρουν δυνατά, αφού όσο μεγαλύτερο θα ήταν το συνολικό σκορ του αγώνα, τόσο υψηλότερη θα ήταν και η προσφορά της Marine Tours στο Σύλλογο «Φλόγα».

Στην ομάδα των Dunkers συμμετείχε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ενώ προπονητής του ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης. Στην άλλη ομάδα των Shooters προπονητής ήταν ο Κώστας Παπανικολάου.

 

Τελευταία Νέα