Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα της EuroLeague

Gazzetta team
Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα της EuroLeague
Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μακάμπι και πλέον απέχει μόλις μία νίκη από την κορυφή της κατάταξης στην EuroLeague. Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία/

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε προβλήματα όμως ο Ολυμπιακός δεν παρασύρθηκε από αυτά και νίκησε με 71-82, δείχνοντας σοβαρότητα και πλουραλισμό στην επίθεση. Έτσι η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου εξασφάλισε ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας.

Η Φενέρμπαχτσε παρατάχθηκε στη Žalgirio Arena χωρίς τους Κώστα Σλούκα, Γιαν Βέσελι όμως επικράτησε της Ζαλγκίρις με 67-76 και εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα της κατάταξης στην EuroLeague, εκεί όπου σκόραρε για πρώτη φορά ο Άντονι Μπένετ.

Κόντρα σε παραδόσεις και προγνωστικά, η Γαλατάσαραϊ επιβλήθηκε της Ρεάλ Μαδρίτης με 87-84 στην Κωνσταντινούπολη για πρώτη φορά στην ιστορία της, υποχρεώνοντας παράλληλα τους «blancos» στην πρώτη ήττα τους στον θεσμό έπειτα από 9 σερί νίκες.

Στο Βελιγράδι, ο Τσαρλς Τζένκινς σκόραρε 18 πόντους με 3/4 τρίποντα και ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Μπάμπεργκ με 74-60 κάνοντας αποφασιστικό βήμα για τη συμμετοχή του στα playoffs. Ήταν η πέμπτη σερί εκτός έδρας ήττα για τους Γερμανούς.

Στο τελευταίο, χρονικά, ματς της βραδιάς, η Μπασκόνια επικράτησε εύκολα της Αρμάνι Μιλάνο με 87-74 και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση στα τελευταία οκτώ παιχνίδια μολονότι παρατάχθηκε χωρίς τον Αντρέα Μπαρνιάνι.

Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα της EuroLeague.