Ζήτησε συγγνώμη για το ομοφοβικό του σχόλιο ο Στούντεμαϊρ!

Ζήτησε συγγνώμη για το ομοφοβικό του σχόλιο ο Στούντεμαϊρ!

Ζήτησε συγγνώμη για το ομοφοβικό του σχόλιο ο Στούντεμαϊρ!

bet365

Ο Αμάρε Στούντεμαϊρ απολογήθηκε για το ομοφοβικό σχόλιο που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξη του, τονίζοντας πως έπρεπε να έχει δόση χιούμορ.

Πήγε να μαζέψει τα... ασυμάζευτα ο Αμάρε Στούντεμαϊρ!

Ο πρώην ΝΒΑερ και νυν παίκτης της Χάποελ Ιερουσαλήμ δήλωσε πρόσφατα πως δεν θα άντεχε με τίποτα αν είχε έναν συμπαίκτη γκέι, κάνοντας ομοφοβικά σχόλια, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά.

Ο ίδιος έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη, λέγοντας πως δεν είχε σκοπό να προσβάλει κανέναν, καθώς υποτίθεται πως όλο αυτό είχε χιούμορ.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τα προσβλητικά μου σχόλια ενάντια στην LGTB κοινότητα. Αυτά τα στιγμιότυπα τραβήχτηκαν για μια μεγάλη συνέντευξη, στην οποία η ρεπόρτερ μου έκανε υποθετικές ερωτήσεις και όλες μου οι απαντήσεις είχαν έναν κωμικό τόνο. Οι απαντήσεις που έδινα υποτίθεται πως είχαν έναν χιουμοριστικό τόνο και λυπάμαι βαθύτατα αν προσέβαλα κανέναν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως το 2012, όταν φορούσε τη φανέλα των Νικς, είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 50.000 δολαρίων επειδή είχε επιτεθεί φραστικά μέσω twitter σε άλλον χρήστη, κάνοντας ξανά ομοφοβικά και υποτιμιτικά σχόλια. Αργότερα, απέσυρε την ανάρτηση του, ζήτησε συγγνώμη και στην απολογία του δήλωσε υποστηρικτής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 

Τελευταία Νέα