Ο χωρισμός του Χάρντεν από την Καρντάσιαν αιτία για την άνοδό του

Ο χωρισμός του Χάρντεν από την Καρντάσιαν αιτία για την άνοδό του

Ο χωρισμός του Χάρντεν από την Καρντάσιαν αιτία για την άνοδό του

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν παραχώρησε συνέντευξη στο «Sports Illustrated» και μεταξύ άλλων ανέφερε που οφείλεται η εντυπωσιακή του άνοδος τη φετινή σεζόν με τους Ρόκετς.

Είναι αδιαμφισβήτο πως ο Τζέιμς Χάρντεν διανύει μια εκπληκτική πορεία στο ΝΒΑ φέτος με τη φανέλα των Ρόκετς. Τα νούμερα, άλλωστε, μιλούν από μόνα τους: σε 61 ματς, έχει κατά μέσο όρο 28.8 πόντους, 11.3 ασίστ, 8.1 ριμπάουντ, 1.5 κλεψίματα και 0.5 τάπες, σε 36.5 λεπτά συμμετοχής.

Ο 27χρονος γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στο «SI» και ανέφερε το λόγο που η καριέρα του έχει πάρει ανοδική πορεία, κι αυτό οφείλεται στο χωρισμό του από την Κλόε Καρντάσιαν. Βέβαια, δεν την ονομάτισε, αλλά και μόνο από τα λεγόμενά του, φαίνεται πως αναφέρεται σε αυτό το γεγονός.

«Δεν μου άρεσε όλη αυτή η προβολή. Ένιωθα πως γινόταν χωρίς λόγο. Δεν κέρδιζα κάτι εγώ από αυτό, εκτός από το όνομά μου και το πρόσωπό μου εκεί έξω, και δεν το χρειαζόμουν αυτό. Δεν είναι ότι με έκανε να αιθάνομαι άβολα, αλλά δεν ήμουν εγώ αυτό. Δεν χρειάζεται να υπάρχουν φωτογραφίες μου όταν οδηγώ το αμάξι μου. Ποιος νοιάζεται; Ή τι παπούτσια φοράω ή τι τρώω; Όλα αυτά ήταν αχρείαστα και έκαναν κακό σε μένα και τους συμπαίκτες μου», είπε ο Χάρντεν, ο οποίος είχε σχέση με την τηλεπερσόνα για περίπου 8 μήνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα