ΜακΦάντεν: «Χαρούμενοι, αλλά όχι ικανοποιημένοι»

ΜακΦάντεν: «Χαρούμενοι, αλλά όχι ικανοποιημένοι»

Κάτια Πετροπούλου
ΜακΦάντεν: «Χαρούμενοι, αλλά όχι ικανοποιημένοι»

bet365

Ο Θαντ ΜακΦάντεν δήλωσε πως υπάρχει μεν χαρά στον ΠΑΟΚ για τη νίκη απέναντι στην Τενερίφη (66-63), αλλά όχι και ικανοποίηση.

O 29χρονος γκαρντ τόνισε στη Συνέντευξη Τύπου πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει να διορθώσει οπωσδήποτε τα λάθη του μέχρι τον επαναληπτικό με την Τενερίφη στην Ισπανία, την άλλη εβδομάδα.

Αναλυτικά είπε για:

Τη νίκη επί της Τενερίφης (66-63): «Είναι καλό που νικήσαμε. Έπρεπε να νικήσουμε με όσους πιο πολλούς πόντους μπορούσαμε. Είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε αλλά όχι ικανοποιημένοι. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ πάνω στα λάθη μας, μέχρι την άλλη Τετάρτη που έχουμε τον επαναληπτικό. Βέβαια, προέχει ο αγώνας του Σαββάτου στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Την εμφάνισή του και τα σουτ που δεν έμπαιναν: «Έπαιξα όπως σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα. Απόψε ήταν καλή βραδιά για τον Πέινερς. Δεν ανησυχώ τόσο για την εμφάνισή μου. Έτσι είναι το μπάσκετ. Μία παίζεις καλά και μία όχι».

Το τι έκανε καλύτερα ο ΠΑΟΚ και πήρε τη νίκη: «Η άμυνα ήταν το κλειδί. Μια ομάδα η οποία πάει πάνω από 80 πόντους στα ματς που παίζει, την κρατήσαμε στους 60. Φυσικά, δεν μπορείς να παίζεις τέλεια άμυνα σε όλο το παιχνίδι».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα