«Γεννήθηκες για να σκοράρεις»! (vid)

«Γεννήθηκες για να σκοράρεις»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
«Γεννήθηκες για να σκοράρεις»! (vid)
Τα βλέμματα πάνω του έχει συγκεντρώσει ο πρώτος σκόρερ της Euroleague, Κιθ Λάνγκφορντ, και η ευρωπαϊκή διοργάνωση εστιάζει σε αυτόν μέσα από ένα υπέροχο βίντεο.

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του διανύει ο ανεβασμένος Κιθ Λάνγκφορντ, που έχει καταφέρει να γίνει ο... φόβος και ο τρόμος για όλες τις ομάδες στην Euroleague.

Ο πρώτος σκόρερ του φετινού θεσμού - 22.2 πόντοι ανά αγώνα και 23.1 βαθμοί στο ranking - μιλάει στο βίντεο που δημιούργησε για αυτόν η ευρωπαϊκή διοργάνωση για εκείνον και τονίζει: «Όταν άρχισα να παίζω μπάσκετ, ήταν κάτι που μου έβγαινε φυσιολογικά. Ένας από τους πρώτους μου προπονητές μου είχε πει πως "ο καθένας μπορεί να μάθει να παίζει μπάσκετ, αλλά εσύ γεννήθηκες για να σκοράρεις". Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου ξέρω ποιος είμαι και τι κάνω», ενώ αναφέρθηκε συγκινημένος και στη μεγάλη τιμή που του έγινε, όταν βραβεύτηκε με το τρόπαιο Alphonso Ford, το 2014: «Είναι κάτι που, αφού έμαθα και κατάλαβα την ιστορία του Αλφόνσο Φορντ, και τι πέρασε, και γνώρισα και την οικογένειά του, κατανόησα και τη σημασία αυτού του τροπαίου. Η καλύτερή μου στιγμή ήταν όταν γνώρισα την οικογένειά του και τον γιο του και ήταν χαρούμενοι για εμένα. Αυτή η στιγμή σήμαινε περισσότερα από οποιονδήποτε πόντο που σκοράρω»!

Δείτε το βίντεο