Μάντζαρης: «Με τα... αν δεν γίνεται δουλειά»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Μάντζαρης: «Με τα... αν δεν γίνεται δουλειά»
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης υπενθύμισε πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κρατάει την τύχη στα χέρια του όσον αφορά το πλεονέκτημα ενώ αναφέρθηκε στην απουσία του Βασίλη Σπανούλη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με +10 πόντους (50-60) στις αρχές της τέταρτης περιόδου ωστόσο δεν άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων και ηττήθηκαν με 67-64, διαφυλάσσοντας τη διαφορά της νίκης στο ΣΕΦ (71-62) και υπερτερώντας σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τους Τούρκους.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και υπενθύμισε πως όλα εξαρτώνται από τους Πειραιώτες σε ό,τι αφορά το πλεονέκτημα έδρας.

«Δυστυχώς χάσαμε την ψυχραιμία μας. Μας πίεσαν αρκετά, ο κόσμος μπήκε στην εξίσωση, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και εγώ και οι συμπαίκτες μου και δεν τα καταφέραμε. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο Βασίλης για την ομάδα μας. Ήρθαμε για να κερδίσουμε και όχι για τη διαφορά. Δεν μπορούμε να λέμε εάν ήταν εδώ ο Σπανούλης τι θα είχε γίνει. Με τα αν δεν γίνεται δουλειά.

Αν κρατάγαμε λίγο ακόμη εκεί στο +10, θα κερδίσαμε. Παίξαμε με τη φιναλίστ της Ευρωλίγκας, κόντρα σε φανατικό κοινό, χωρίς τον ηγέτη και τον αρχηγό μας, ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε και να παλέψουμε. Πλέον, εξαρτάται καθαρά από εμάς τι θα γίνει και αυτό είναι το σημαντικό. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας για το πλεονέκτημα. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά συνεχίζουμε».