Τζεντίλε: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο το Κύπελλο»

Γιώργος Κούβαρης
Τζεντίλε: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο το Κύπελλο»
Για την αυτοπεποίθηση που έδωσε στον Παναθηναϊκο η κατάκτηση Κυπέλλου ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη μίλησε ο Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ του «τριφυλλιού» τόνισε πως το Κύπελλο Ελλάδος δίνει έξτρα κίνητρο στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά είπε για:

Για το ματς με την Ούνικς: «Η Ούνικς είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει πολύ καλούς παίκτες κι έρχεται εδώ έτοιμη να καταθέσει το 100% των δυνατοτήτων της. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, όπως και κάθε ομάδα είναι είναι δύσκολη. Η Ούνικς σαφέστατα είναι επικίνδυνη».

Για το διάστημα που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό: «Έχουν περάσει κιόλας δύο μήνες. Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος: «Είναι πολύ σημαντικό που νικήσαμε και κατακτήσαμε το Κύπελλο. Σου δίνει έξτρα κίνητρο για τη συνέχεια. Είναι πολύ μεγάλη η σεζόν και συνεπώς μας δίνει αυτοπεποίθηση για το μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.