Σφαιρόπουλος: «Πιο κρίσιμο για την Φενέρ»

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Πιο κρίσιμο για την Φενέρ»
O Ολυμπιακός αναχώρησε για την Τουρκία και την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα αλλά τόνισε ότι δεν είναι ο πιο σημαντικός.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Τουρκία από την Φενέρ και οι πρωταθλητές Ελλάδας αναχώρησαν για την γείτονα χώρα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε την σημασία του παιχνιδιού, αλλά τόνισε παράλληλα ότι δεν είναι το πιο σημαντικό με τους Τούρκους να το έχουν πιο πολύ ανάγκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Δεν είναι το πιο σημαντικό ματς ως τώρα. Υπάρχουν πολλά ματς ακόμη. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο, αλλά όχι το πιο σημαντικό. Πιο κρίσιμο είναι για τη Φενέρμπαχτσε το ματς παρά για εμάς. Και πιστεύω ότι η Φενέρμπαχτσε θα έχει την πίεση για αυτό το παιχνίδι. Εμείς ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα που ξέρει τι παίζει μέσα στο γήπεδο και στην επίθεση και στην άμυνα. Μια ομάδα που έχει αρκετούς ξένους και ένα καλό ρόστερ και μεγάλο σε ποιότητα. Για εμάς είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, ξέρουμε τις αδυναμίες τους, θέλουμε να τις χτυπήσουμε και να παίξουμε έξυπνα. Επίσης, θα πρέπει να μην επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα, ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα θα είναι εκρηκτική και καυτή και άρα θα πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας για να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Σε ερώτηση για το εάν η διακοπή λειτούργησε ευεργετικά για την ομάδα του:

«Eίχαμε αυτή τη μικρή διακοπή, υπήρχε χρόνος για ξεκούραση, αλλά δεν ήταν αρκετός για να ξεπεράσουμε κάποιους τραυματισμούς. Οι παίκτες που βρίσκονται εδώ είναι ετοιμοπόλεμοι και έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Στο πρώτο παιχνίδι είχε και τα θετικά και τα αρνητικά του συμπεράσματα, η Φενέρμπαχτσε πάλεψε ως το τέλος και μάζεψε τη διαφορά, είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και δικαίως συμβαίνει αυτό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Σε ερώτηση για το τι διαφορετικό θα έχει αυτό το παιχνίδι με εκείνο του πρώτου γύρου:

«Aυτό μου δείχνει εμένα το πρώτο παιχνίδι, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Δεν κοιτάζουμε το +9 του πρώτου αγώνα, όπως σε κάθε παιχνίδι, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, άσχετα εάν κερδίζουμε ή χάνουμε. Θέλουμε σε κάθε ματς να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.