«Περήφανοι που προστατεύσαμε το μπάσκετ»

«Περήφανοι που προστατεύσαμε το μπάσκετ»

Gazzetta team
«Περήφανοι που προστατεύσαμε το μπάσκετ»

bet365

Ο Παναθλητικός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξηγεί την απόφασή τυ να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός καθυστέρησε να πάει στο γήπεδο του Παναθλητικού και κινδύνευσε με δεύτερο μηδενισμό, ωστόσο η γηπεδούχος ομάδας δέχτηκε την αλλαγή ώρα που αποφάσισε η ΕΟΚ και αγωνίστηκε κανονικά.

Μετά από όλα όσα έγιναν ο Παναθλητικός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση...

«O Παναθλητικός και με αφορμή όλα όσα συνέβησαν για τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, διευκρινίζει τα ακόλουθα:

Γύρω στις 10.00 το πρωί ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει πρόβλημα με την πτήση του Ολυμπιακού λόγω του γνωστού και μόνιμου προβλήματος του Αεροδρομίου Μακεδονία κατά τη χειμερινή περίοδο όπου σχεδόν καθημερινά αναβάλλονται πτήσεις λόγω ομίχλης.

Λίγο αργότερα και με επικοινωνία της ομοσπονδίας με εμάς, μας αναφέρθηκε ότι υπάρχει πιθανότητα αναβολής του αγώνα κάτι μου ξεκαθαρίσαμε ότι μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους για λόγους που δεν είναι της στιγμής να αναλύσουμε. Παράλληλα τονίσαμε προς πάσα κατεύθυνση ότι είμαστε διατεθιμένοι να διευκολύνουμε την κατάσταση με σκοπό να διεξαχθεί το παιχνίδι

Στις 12.45 και λίγο πριν ανοίξει το φύλλο αγώνος ενημερωθήκαμε ότι τελικά η πτήση του Ολυμπιακού θα γίνει κανονικά στις 13.00 χωρίς να γνωρίσουμε τελικά για την έκβαση του αγώνα. Παράλληλα είχαμε επικοινωνία με την ομοσπονδία όπου μας αναφέρθηκε η πιθανότητα διεξαγωγής του αγώνα στις 15.00 κάτι που τελικά όπως ενημερωθήκαμε έγινε με επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Σε εκείνο το σημείο ξεκαθαρίσαμε ότι συναινούμε στην μετάθεση της ώρας του αγώνα με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη του νικητή εντός αγωνιστικών χώρων. Παράλληλα κατόπιν σύσκεψης του Δ.Σ., αρνηθήκαμε να υποβάλλουμε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα θεωρώντας άδικο για εμάς, για τον Ολυμπιακό, για το μπάσκετ γενικότερα, να κριθεί η τύχη ενός αγώνα στα χαρτιά.

Με την απόφασή αυτή, είμαστε περήφανοι που προστατεύουμε το μπάσκετ, παρά την πολλαπλή ζημία που υποστήκαμε σε κάθε επίπεδο.

Και η απώλεια είναι τόσο αγωνιστική καθώς μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στα χαρτιά και ίσως αυτή η απόφαση να μας στοιχίσει στο μέλλον με βάση την τελική μας θέση στο πρωτάθλημα, όσο και οικονομική καθώς περισσότεροι από 300 φίλαθλοι μας, αποχώρησαν στις 13.00 θεωρώντας δεδομένη τη μη διεξαγωγή του αγώνα κι έτσι διατέθηκαν ελάχιστα εισιτήρια. Συγχρόνως αποχώρησαν οι γονείς και τα παιδιά ομάδων από την επαρχία που είχαν έρθει να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι γιορτή για το γυναικείο μπάσκετ. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι πρόβλημα δημιουργήθηκε και στην προγραμματισμένη τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα λόγω αδυναμίας του τεχνικού επιτελείου της εταιρείας που συνεργαζόμαστε τόσο για την παραμονή του τεχνικού εξοπλισμού μέχρι τις 17.30 (ώρα που έληξε ο αγώνας) όσο και των δημοσιογράφων που θα κάλυπταν το παιχνίδι.

Ο Παναθλητικός ζητάει συγνώμη από πλήθος φίλων της ομάδας τόσο για την ταλαιπωρία που έζησαν όσο και για την αδυναμία παρακολούθησης ενός τόσο σημαντικού αγώνα στην ιστορία της ομάδας μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα