Σερέλης: «Πιο συγκεντρωμένος ο ΠΑΟΚ»

Κάτια Πετροπούλου
Σερέλης: «Πιο συγκεντρωμένος ο ΠΑΟΚ»

bet365

O Xρήστος Σερέλης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ ήταν πιο στγκεντρωμένος στο τέλος και γι' αυτό πήρε τη νίκη (85-80), παρά το γεγονός πως το Λαύριο είχε γρήγορο ρυθμό και προβάδισμα στο σκορ.

Ο τεχνικός του Λαυρίου ανέφερε στη Συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα κάναμε μια αρκετά καλή εμφάνιση. Είχαμε για μεγάλο διάστημα την πρωτοπορία στο σκορ. Περιμέναμε την κούραση του ΠΑΟΚ από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θέλαμε να πάμε το παιχνίδι σε γρήγορο ρυθμό και το καταφέραμε. Περιμέναμε να είμαστε πιο εύστοχοι. Μας κόστισε το νεκρό διάστημα στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου. Και στο τέλος δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Το παιχνίδι ήταν στην... κόψη του ξυραφιού. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο συγκεντρωμένος και κέρδισε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην Ευρώπη».

Ο Μιχάλης Περράκης με τη σειρά του υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι. Θα ήταν άδικο και για τις δύο ομάδες αν νικούσε η μία ή η άλλη. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε κι αντιμετωπίσαμε στα ίσια τον ΠΑΟΚ. Στο τέλος απλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ έκανε το σωστό λόγω εμπειρίας και μεγαλύτερης συγκέντρωσης στις κρίσιμες φάσεις. Δουλεύουμε πολύ σκληρά κι αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων. Δεν έχουμε σωθεί ακόμη και παλεύουμε γι αυτό. Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στη Ευρώπη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα