Αγγέλου: «Αγώνας ζωής ή θανάτου»

Κάτια Πετροπούλου
Αγγέλου: «Αγώνας ζωής ή θανάτου»

bet365

Ένας πολύ κρίσιμος αγώνας και όχι ένα απλό ντέρμπι ήταν ο αγώνας του Προμηθέα με τον Απόλλωνα, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο τεχνικός του Προμηθέα επεσήμανε τους λόγους που το ματς με την έτερη ομάδα της Πάτρας ήταν δύσκολο κι έπρεπε οι παίκτες του να νικήσουν: «Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, για τρεις πολύ ουσιαστικούς λόγους. Πρώτον, τις τελευταίες 20 ημέρες δεν έχουμε κάνει μαζί παρά μόνον 2 προπονήσεις. Αυτό που έγινε σήμερα, και δεν έγινε στην Θεσσαλονίκη στο παιχνίδι με τον Άρη, είναι ότι λειτουργήσαμε σαν ομάδα. Δεύτερον, ήταν ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι και αποφύγαμε σκόπιμα να δώσουμε τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι. Για εμάς ήταν ένας αγώνας ζωής ή θανάτου.

Και τρίτον, θέλαμε να κερδίσουμε για τον κόσμο του Προμηθέα, για την προσπάθεια του Προμηθέα, για την ιδέα του Προμηθέα. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον Απόλλωνα. Εμείς είμαστε 14 παίκτες και η δύναμή μας είναι οι παίκτες που δεν παίζουν. Πρώτος και καλύτερος ο Τσάμης που μπορεί να μην παίζει, αλλά είναι πάντα πρώτος στις προπονήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιαννικόπουλο».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Δημήτρης Γράβας: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και βαθμολογικά, αλλά και για το πρεστίζ. Ελέγξαμε τον αγώνα για 40΄ και δικαιωθήκαμε για το αγωνιστικό μας πλάνο. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με στόχο να φέρουμε και άλλες νίκες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα