Αγγέλου: «Έτοιμοι και συγκεντρωμένοι κόντρα στον Απόλλωνα»

Αγγέλου: «Έτοιμοι και συγκεντρωμένοι κόντρα στον Απόλλωνα»

Gazzetta team
Αγγέλου: «Έτοιμοι και συγκεντρωμένοι κόντρα στον Απόλλωνα»

bet365

Μετά την ήττα από τον Άρη Βαγγέλης Αγγέλου στρέφει ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον του στο επόμενο ματς και δη στο ντέρμπι της Πάτρας, απέναντι στον Απόλλωνα (15/2, 17:00).

Μιλώντας στο www.athlenda.com αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον συμπολίτη Απόλλωνα, στους λόγους που η ομάδα δεν του δεν μπόρεσε να κοντράρει το περασμένο Σάββατο τους κίτρινους, στο «Nick Galis Hall» αλλά και στα συναισθήματα που του προκάλεσε η υποδοχή των φίλων της παλιάς του ομάδας.

Ο 54χρονος προπονητής χαρακτήρισε «μάθημα» για τον Προμηθέα το παιχνίδι με τον Άρη κι εξήγησε τους λόγους. «Δείξαμε ότι δεν είμαστε ομάδα με διάρκεια στην απόδοση της μετά τα δυο νικηφόρα αποτελέσματα που είχαμε. Θέλαμε αλλά δεν μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις ενός αγώνα με αντίπαλο τον Άρη. Δεν μπήκαμε στο πνεύμα του ματς απέναντι σε μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε και τι ζητούσε και στις δυο πλευρές του γηπέδου, σε άμυνα κι επίθεση. Έπρεπε να πάρουμε αυτό το μάθημα για να συνεχίσουμε».

Ο Αγγέλου επέστρεψε στο «Nick Galis Hall» ως αντίπαλος, περίπου τρία χρόνια μετά τη δεύτερη θητεία του στους «κίτρινους» και η υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος της παλιάς του ομάδας ήταν αρκετά θερμή, γεγονός που τον χαροποίησε ιδιαίτερα. «Αισθάνομαι πάντα πολύ όμορφα όταν βρίσκομαι στο Αλεξάνδρειο. Νιώθω πολύ ωραία για την υποδοχή. Αυτό που νιώθω δεν εκφράζεται και ευχαριστώ πολύ αυτούς που ήρθαν να με χαιρετίσουν και όσους με υποδέχθηκαν με αυτόν τον τρόπο. Εύχομαι οι φίλοι του Άρη να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της γιατί είναι σε καλό δρόμο. Οι δεσμοί μου με τον Άρη ήταν και παραμένουν ισχυροί».

Το μυαλό όλων στον Προμηθέα βρίσκεται στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα, στο οποίο θέλουν να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να πετύχουν την έβδομη νίκη τους στη Basket League. «Αυτό είναι το μπάσκετ, αυτή είναι η ομορφιά του. Να παίζουμε παιχνίδια με πίεση. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα κατάλληλα ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου αγώνα. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα