All Star Game: Τα «χαμένα καρφώματα» (vids)

Στέλλα Παπαδοπούλου
All Star Game: Τα «χαμένα καρφώματα» (vids)

bet365

Κι εκεί που νομίζεις πως έχεις κάνει το κάρφωμα της ζωής σου... έρχονται οι κριτές να καρφώσουν in your face! Το gazzetta.gr θυμάται τους αδικημένους στους διαγωνισμούς καρφωμάτων του All Star Game.

Έχεις σχεδιάσει στο μυαλό σου τα πάντα. Η εκτέλεση... βγαίνει στην εντέλεια κι ίσως λίγο καλύτερα. Προσγειώνεσαι με στυλ και γυρνάς προς τις κερκίδες για να πανηγυρίσεις με τους φιλάθλους. Γυρνάς με ύφος νικητή στους κριτές και τρως τα μούτρα σου!

Το gazzetta.gr θυμάται καρφώματα που έκλεψαν τις εντυπώσεις, όχι όμως και τον διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game.

Τζαβάλ ΜακΓκι
Έτος:
2011
Νικητής: Μπλέικ Γκρίφιν

Οι άνθρωποι από το βιβλίο Γκίνες εκτίμησαν περισσότερο το κάρφωμα του Τζαβάλ ΜακΓκι με... τρεις μπάλες στην ίδια φάση. Ο Μπλέικ Γκρίφιν όμως εμφάνισε ένα αυτοκίνητο στο παρκέ κι έκλεψε την λάμψη του διαγωνισμού.

Το νικητήριο κάρφωμα

Ντομινίκ Ουίλκινς
Έτος:
1988
Νικητής: Μάικλ Τζόρνταν

Περισσότεροι από 18.500 θεατές στο «Chicago Stadium» απόλαυσαν την τιτανομαχία ανάμεσα στον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και τον απόλυτο θρύλο Μάικλ Τζόρνταν, που ήθελε να κυριαρχήσει στο «σπίτι» του. Οι δύο τους είχαν κερδίσει ήδη από έναν διαγωνισμό και η κορυφή δεν χωρούσε και τους δύο.

Με τον Ντομινίκ να είναι μπροστά με 3 βαθμούς στον τρίτο γύρο, φυσικά οι διοργανωτές δεν ήθελαν να λήξουν πρόωρα τη μονομαχία. Αν έπαιρνε 50 και στο τρίτο κάρφωμα ο διαγωνισμός θα ολοκληρωνόταν πριν καν δοκιμάσει την τρίτη του προσπάθεια ο Τζόρνταν. Έτσι... ο ανεμόμυλος του Ντομινίκ βαθμολογήθηκε με 45 και ο «Αir» που πήρε το 50άρι ανακηρύχθηκε πρωταθλητής. Έπειτα, μέχρι κι ο Τζόρνταν ανέφερε πως: «Θα έπρεπε να πάρει τουλάχιστον 49!».

Ο Ουίλκινς από την πλευρά του, είπε για τον αντίπαλό του: «Όταν παίζεις στην έδρα του αντιπάλου σου, τα πράγματα είναι δύσκολα. Πάντως αν έπρεπε κάποιος να με κερδίσει, αυτός έπρεπε να ήταν ο Τζόρνταν!».

Σον Κεμπ
Έτος:
1991
Νικητής: Ντι Μπράουν

Ο Σον Κεμπ έδωσε την παράσταση της ζωής του... αλλά νικητής αναδείχθηκε ο ύψους 1,85μ. Ντι Μπράουν που κάρφωσε με κλειστά τα μάτια σαν να κάνει... Dab!

Στιβ Φράνσις
Έτος:
2000
Νικητής: Βινς Κάρτερ

O Βινς Κάρτερ έδωσε το δικό του σόου, αλλά ο Στιβ Φράνσις μεγάλη παράσταση που του επέτρεψε να πάρει πίσω λίγη από την αίγλη του στον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το τελικό του κάρφωμα στο 7:29 δείχνει ξεκάθαρα τι έφερε στον διαγωνισμό...

Ντουάιτ Χάουαρντ
Έτος:
2007
Νικητής: Τζέραρντ Γκριν

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ έχει ύψος 2,11μ. και ήξερε πως αν ήθελε να κερδίσει τον διαγωνισμό θα έπρεπε να σκεφτεί κάτι πρωτότυπο. Τελικά πήρε την πάσα από τον συμπαίκτη του, Τζαμίρ Νέλσον και κάρφωσε με το ένα χέρι. Ακούγεται απλό ε; Ναι, μέχρι που το κοινό είδε το αυτοκόλλητο με την φάτσα του Χάουαρντ που είχε κολληθεί πάνω στο ταμπλό και φάνηκε το ύψος: 3,81 μέτρα!

Τζέραλντ Γκριν
Έτος:
2008
Νικητής: Ντουάιτ Χάουαρντ

Τι σκέφτηκε ο τύπος! Στερέωσε ένα cupcake και κάρφωσε με δύναμη! Το γλυκό έμεινε στην θέση του, αλλά ο Superman Χάουαρντ ήταν πιο εντυπωσιακός.

 

NBA Τελευταία Νέα