Χοκς και Κινγκς... έδωσαν ρέστα τρολάροντας ενημέρωση του ΝΒΑ!

Στέλλα Παπαδοπούλου
Χοκς και Κινγκς... έδωσαν ρέστα τρολάροντας ενημέρωση του ΝΒΑ!

bet365

Το ΝΒΑ ζήτησε από ομάδες και παίκτες να είναι ευγενικοί στα social media και οι Χοκς και Κινγκς το πήγαν σε άλλο επίπεδο!

Το ΝΒΑ θέλησε να βάλει...τάξη ανάμεσα στους λογαριασμούς των ομάδων στα social media και με ανακοίνωσή του ενημέρωσε πως: «Οι ομάδες απαγορεύεται να χλευάζουν ή να γελοιοποιούν τους αντιπάλους (συμπεριλαμβανομένων των παικτών, του προσωπικού των ομάδων των ιδιοκτητών και τις πόλεις των αντιπάλων) σε οποιαδήποτε μορφή».

Αυτή η ενημέρωση ήρθε ως αποτέλεσμα ενός διαλόγου ανάμεσα στον Τσάντλερ Πάρσονς και τον C.J. ΜακΚόλουμ, που... μπλέχτηκε και ο επίσημος λογαριασμός των Μπλέιζερς που πήρε το μέρος του ΜακΚόλουμ και... κορόιδεψε τον Πάρσονς.

Το βράδυ της Παρασκευής οι Χοκς και οι Κινγκς θέλησαν να... κάνουν πλάκα με την ενημέρωση και αντάλλαξαν σαρκαστικά tweets.

Χοκς: «Γεια σας παιδιά. Ελπίζω να έχουμε ένα καθαρό παιχνίδι απόψε και ας είμαστε ευγενικοί μεταξύ μας στα social media οκ?».

Kινγκς: «Μόλις γίναμε οι καλύτεροι φίλοι?».

Κι ακολούθησαν κι άλλα! Μετά από ένα κάρφωμα του Χάουαρντ οι Κινγκς έγραψαν στους Χοκς: «Εξαιρετικά απίστευτο κάρφωμα! Ωραία εκτέλεση!».

Κι οι Χοκς απάντησαν: «Ευχαριστούμε! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γήπεδο έχετε! Πρώτη φορά ήρθαμε απίστευτα όμορφο».

Κι οι διάλογοι συνεχίστηκαν όλη τη βραδιά με αποκορύφωμα το σχόλιο των Κινγκς για τις φανέλες των Χοκς: «Αυτό το lime πράσινο είναι το κάτι άλλο» κι οι Χοκς απάντησαν: Το λέμε "φωσφοριζέ"¨, αλλά μπορείτε να το λέτε "λεμονί". Ό,τι σας βολεύει παιδιά! Είμαστε οκ εμείς».

 

NBA Τελευταία Νέα