Ιτούδης: «Επίσημη ενημέρωση τη Δευτέρα»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ιτούδης: «Επίσημη ενημέρωση τη Δευτέρα»!

bet365

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής κι επιβεβαίωσε τις επαφές με την ΕΟΚ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο μεγάλος στόχος της Ελληνικής Ομοσπονδίας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας ως αντικαταστάτης του Φώτη Κατσικάρη και να κοουτσάρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αρχής γενομένης από το EuroBasket 2017.

Ο 46άχρονος κόουτς οδήγησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της Ευρώπης στο Βερολίνο έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια, αναδείχθηκε Κόουτς της Χρονιάς στην EuroLeague κι έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την «ομάδα του στρατού» ως το 2019. Η περίπτωσή του ήλθε τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο ως επικρατέστερος για τη θέση του χεντ κόουτς της Εθνικής, εφόσον φυσικά η ΤΣΣΚΑ και η ρωσική ομοσπονδία δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Ο Ιτούδης συμμετείχε σήμερα (11/2) στο All Star Game της VTB United League ως προπονητής των Ξένων και μίλησε στον Ρώσο δημοσιογράφο Timur Rustamov για την προοπτική να αναλάβει την Εθνική ομάδα. Τι είχε να πει επί του θέματος; «Θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση τη Δευτέρα! Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν συζητήσεις με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Αντρέι Βατούτιν καθώς και την αντιπρόεδρο του οργανισμού, Ναταλία Φουράεβα. Δεν είχαμε κάποια περαιτέρω συζήτηση από τη στιγμή που υπήρξε επίσημη πρόταση από την Ελληνική Ομοσπονδία. Τη Δευτέρα θα υπάρξει επίσημη θέση».

Νωρίτερα το gazzetta.gr απαρίθμησε τις δυσκολίες του εγχειρήματος και πλέον το μόνο που μένει να αποδειχθεί είναι αν το... φλερτ με τον Δημήτρη Ιτούδη καταλήξει σε συμφωνία.

 

Τελευταία Νέα